zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 28/12

astrologia-kronos-20-7

zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 28/12

 

zodia: οι τελευταίες τέσσερις ημέρες ανήκουν σίγουρα σε μία από τις πιο δύσκολες αστρολογικές κατηγορίες. Τώρα η πέμπτη ημέρα στη σειρά, είναι κομμάτι αυτής της προκλητικής συνέχειας. Το πρόσφατο πέρασμα της σεληνης στο ζωδιο του κριου, φέρνει δυναμικές προσδοκίες με την βοήθεια του ελπιδοφόρου ήλιου. Υπάρχει η ανάγκη να ξεπεράσουμε τα εμφανή εμπόδια που μας καθυστερούν στο δρόμο μας. Ξεπεράστε τα εμπόδια αυτά με αυτοδυναμία και παίρνοντας τα ηνία της κατάστασης.

Ωστόσο, το σύμπαν προσπαθεί ακόμα να σας καθυποτάξει, καθώς ο ηλιος δημιουργεί μία δύσκολη όψη με τον δια, όσο ο κρονος βρίσκεται στην πρώτη μοίρα του τοξοτη. Η αλληλεπίδραση του ηλιου με τον δια είναι μία προειδοποίηση πως οι μεγάλες επιδιώξεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μπουν σε πλάνα. Ο κρονος ενεργοποιεί την ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα, αλλά μόνο μέσα από την κοινή λογική, τον ρεαλισμό και την λογική.

 

Οι θεραπευτικές δυνάμεις θα προσπαθήσουν να ανυψώσουν το πνεύμα μας κατά το απόγευμα. Συντονιστείτε στις ιδιοφυείς σας λάμψεις κατά την μηνιαία ένωση της σεληνης με τον ουρανο.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw