zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 28/2

astrologia-evdomadas-11-17-5

zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 28/2

 

zodia: ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με την σεληνη στο ζωδιο του καρκινου, και θα τελειώσει με την σεληνη στο ζωδιο του καρκινου. Πως σας φαίνεται αυτό για σεληνιακή συνοχή μέσω αβεβαιότητας; Σήμερα η σεληνη σχηματίζει πολικότητα με τον πλανήτη των άκρων, τον πλούτωνα, και τα πράγματα θα δυσκολέψουν μέχρι η σεληνη να περάσει στο ζωδιο του λεοντα. Ενώ η σεληνη έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ένα τεράστιο εύρος ενοχλήσεων που μπορεί να μας εμποδίσει να πετύχουμε τους στόχους μας, λειτουργεί με λογική και μας βοηθά να τακτοποιήσουμε παρελθοντικές εκκρεμότητες.

 

Επίσης, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να απολαύσετε την ημέρα σας, όταν η σεληνη βρεθεί σε παράλληλη θέση με τον πλανήτη δια. Αργότερα θα υπάρξει έντονη επινοητικότητα όταν ο ηλιος έρθει σε επαφή με την καλλιτεχνική και κοινωνική αφροδιτη, και ο ερμής επαναφέρει τον δια σε μία υποψία λογοτεχνικής επιδεξιότητας και γενικής καλοσύνης, που λειτουργεί όπως ακριβώς μία πανσέληνος.

 

Το διάβασμα, το γράψιμο και η έρευνα, ενισχύονται αυτό το απόγευμα, καθώς ο Φεβρουαριος γίνεται Μάρτιος και ο ερμής έρχεται σε επαφή με τον Ουρανό, τον δια και τον πλούτωνα την Κυριακή, προσφέροντας διορατικότητα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw