zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 29/12

zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 29/12

zodia: σήμερα θα πατήσετε σε στέρεο εδαφος ύστερα από πέντε ημέρες ψυχικης δοκιμασίας. Η πίστη και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, καθώς και κάποιοι έντονα καρμικοί σχηματισμοί πρόκειται να λάβουν χώρα, καθώς η σεληνη στο ζωδιο του κριου σχηματίζει μία υποστηρικτική επαφή με τον αρη στο ζωδιο του υδροχοου και ένα ρευστό τρίγωνο με τον δια στο ζωδιο του λεοντα.

 

Το πρώτο κύριό σας εμπόδιο για να κάνετε πραγματική πρόοδο, έρχεται με την δύσκολη ένωση του ερμή με τον ποσειδωνα. Αν διαβάζετε καθημερινά το αστροσκοπιο, τότε ξέρετε πως ο ερμής συμπεριφέρθηκε αρκετά κακόβουλα την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα κάνει μία επιστροφή σε αυτή την απεχθή συμπεριφορά μέσα της σημερινής του αντιπαλότητας με τον πλανήτη ποσειδώνα και μία άλλη αύριο με τον πλανήτη δια. Μείνετε μακριά από νομικά έγγραφα όσο ο ερμής συμπεριφέρεται κατ’ αυτό τον τρόπο. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να σας δεσμεύσουν.

 

Το δεύτερο εμπόδιο έρχεται με την δημιουργία ενός έντονου τετραγώνου ανάμεσα στην σεληνη και την αφροδιτη, που θα δημιουργήσει σύγχυση. Κρατήστε όσα περισσότερα μπορείτε για τον εαυτό σας μέχρι η ατμόσφαιρα να ξεκαθαριστεί και να επιστρέψει η λογική και η αληθοφάνεια.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw