ζωδια: αστροσκοπιο Τρίτη 30/12

astrologia-kronos-20-7

ζωδια: αστροσκοπιο Τρίτη 30/12

 

ζωδια: οι τελευταίες δύο ημέρες του 2014 θα είναι αρκετά ήπιες. Ήταν μία αρκετά δύσκολη διαδρομή η εβδομάδα που πέρασε, αλλά την στιγμή που η σεληνη αφήνει το ζωδιο του κριου για να περάσει στο γήινο ζωδιο του ταυρου, θα απολαύσετε δραστηριότητες που θα οδηγήσουν στην πρωτοχρονιά του 2015. Επιστρέψτε στην σωματική σας ρουτίνα με ενθουσιασμό. Ρίξτε μία ματιά στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και τις οικονομικές σας πηγές με διαύγεια. Βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας χόμπι –ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με τις τέχνες –καθώς η σεληνη θα σχηματίσει απίστευτη όψη με τον ποσειδώνα.

 

Η κυριότερη δυσκολία που ίσως φρενάρει την πρόοδό σας θα είναι ο ερμής στο ζωδιο του αιγοκερω που θα σχηματίσει δύσκολη όψη με τον λεοντα στον δια. Θυμηθείτε τον τεράστιο δια που γύρισε ανάδρομος στις 8 Δεκεμβρίου –και θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 8 Απριλίου. Έτσι, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις σκέψεις και την συμπεριφορά σας για να μείνετε στους στόχους σας, όσο η επαφή ερμή-δια, ταρακουνά την ψυχολογική σας διάθεση.

 

Αν έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε κάπου για αρκετές ώρες, τότε το σύμπαν θα σας δώσει μία ανταμοιβή με την μορφή ενός καταπληκτικού τριγώνου ανάμεσα στην σεληνη στο ζωδιο του ταυρου και στον ηλιο στο ζωδιο του αιγοκερω.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw