zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 31/1

imerisies-21214

zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 31/1

 

zodia:η επιστροφή σε παλιές και αγχωτικές συμπεριφορές είναι σχεδόν πάντα πιθανότητα όταν η σεληνη περνά από το τέταρτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου –τον καρκινο. Φαίνεται πως τα κύματα της νοσταλγίας μπορούν να επηρεάσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη ψυχή κάτω από την σεληνη στο ζωδιο του καρκινου. Ίσως νιώσετε πως βρίσκεστε σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, χάνοντας την αίσθηση της πραγματικότητας.

 

Θα είναι απαραίτητο να μιλήσετε με ευαισθησία και ειλικρίνεια, ειδικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ξεκάθαρη επικοινωνία θα ανοίξει κανάλια επικοινωνίας που έκλεισαν πρόσφατα –ίσως από την ανάδρομη πορεία του ερμή στις 21 Ιανουαρίου. Θα υπάρξουν κάποιες ευνοϊκές ευθυγραμμίσεις με τα τρίγωνα της σεληνης με την αφροδιτη και τον ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζωδιο των ιχθυων. Κυνηγήστε δημιουργικά χόμπι με την φαντασία σας.

 

Ο τομέας της εναλλακτικής φαρμακευτικής και οι πολεμικές τέχνες θα κρύβουν αρκετές εκπλήξεις χάρη στον άρη. Η ζωτικότητά σας είτε θα φτάσει στα ύψη, είτε θα στερέψει.

zodia-taro-45

 

Ωστόσο, αν δεν είστε προσεκτικοί την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, τότε η παραγωγικότητά σας θα μειωθεί αισθητά. Προσπαθήστε να ζήσετε τη στιγμή, να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους και αφήστε την αύρα σας να φροντίσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα που στρέφονται καθημερινά προς το μέρος σας.

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw