zodia ερωτικό σαββατοκύριακο 9-11/1

56414-erwtiko-savvatokyriako

zodia ερωτικό σαββατοκύριακο 9-11/1

 

zodia: με την σεληνη να περνάει στο ζωδιο της παρθενου μέχρι την Κυριακή, θα υπάρξει έντονη συγκέντρωση όσον αφορά τα ερωτικά θέματα. Ευτυχώς, η οξυδέρκεια θα σας ανταμείψει!

 

Η σεληνη θα σχηματίσει δύο υπέροχα τρίγωνα, ένα με τον πλούτωνα και ένα με τον ηλιο, υποδηλώνοντας πως θα έχετε την ικανότητα να υιοθετήσετε σοβαρή και πρακτική συμπεριφορά, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές επιλογές στην ερωτική σας ζωή.

 

Η κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε, κατά τη γνώμη σας, θα εξαρτάται από εσάς τους ίδιους και όχι από την μοίρα. Καθώς νιώθετε πως βρίσκεστε στην θέση του οδηγού και πως δεν είστε θύματα του πάθους, θα συνειδητοποιήσετε πως το να έχετε επιλεκτική καρδιά δεν σας οδηγεί στη μοναξιά… αλλά σας φέρνει πιο κοντά στην ελίτ.

zodia-taro-45

 

Την Κυριακή, η σεληνη θα περάσει στο ζωδιο των σχέσεων, στο ζωδιο του ζυγου και θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον κρονο. Τα συναισθήματά σας θα είναι σταθερά και αληθινά. Εμπιστευτείτε τα.

 

zwdia-3-zodia

 

Τα zodia που ευνοούνται περισσότερο το ερωτικο σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου και το ζωδιο του αιγοκερω, δηλαδή τα zodia της γης. Ευνοημένα είναι επίσης το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του σκορπιου, και το ζωδιο των ιχθυων. Τα zodia που ευνοούνται λιγότερο είναι το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw