zodia εβδομάδας 1-7/6

astrologia-30-7-2-8

zodia εβδομάδας 1-7/6

 

zodia: είναι μία εβδομάδα για να ανοίξετε το μυαλό, την καρδιά και την πίστη σας! Τα πράγματα που θα συμβούν τώρα θα είναι τεράστια… είστε έτοιμοι;

 

zodia 2/6: πανσεληνος στον τοξοτη

Έχετε τη θέληση να ρωτήσετε τις μεγάλες ερωτήσεις της ζωής, ακόμα και αν δεν πάρετε απάντηση; Αυτό είναι το μόνο της πανσεληνου στο ζωδιο του τοξοτη. Να θυμάστε πως στην δική σας ζωή το ταξίδι είναι που μετράει, όχι ο προορισμός. Και πάλι το εσωτερικό σας GPS μπορεί να είναι μπερδεμένο εξαιτίας του τετραγώνου της πανσεληνου με τον ποσειδώνα και της αντίθεσής της με τον ερμή που είναι ανάδρομος. Τα παλιά πιστεύω και ο τρόπος σκέψης θα απαιτήσουν αναθεώρηση. Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δεν σας ωφελεί πια στην πραγματικόττηα.

 

zodia 5/6: αφροδιτη στον λεοντα, εξάγωνο άρη-δια

Την Παρασκευή, η αφροδιτη περνά στο ζωδιο του λεοντα. Η αφροδιτη στον λέοντα υπόσχεται μεγάλο ρομάντζο, για αυτό μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλετε. Ο αρης θα σχηματίσει υποστηρικτικό εξάγωνο με τον δια την ίδια μέρα, δίνοντάς σας την ικανότητα να κάνετε την αισιοδοξία να δουλέψει για εσάς. Θα είναι σίγουρα μία πολύ σέξι ημέρα!

zodia-taro-45

 

zodia 6/6: τρίγωνο αφροδιτης-κρονου

Το Σάββατο, ο τόνος πηγαίνει από ανέμελο ρομάντζο σε ουσία σχέσης. Η αφροδιτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κρονο και αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε ασφάλεια μέσα στην σχέση. Οικονομικά φαίνεται πως ένα ρίσκο θα αποδώσει τελικά.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια