zodia εβδομάδας 18 έως 24/5

astrologia-planitis-ploytwnas

zodia εβδομάδας 18 έως 24/5

 

zodia: Δεν υπάρχει κάποιο κύριο θέμα στον ουρανό αυτή την εβδομάδα, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι για όλους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να διαχειριστείτε την περίπλοκη ενέργεια και να μεγιστοποιήσετε τη θετική.

 

zodia 18/5: νεα σεληνη στον ταυρο, ανάδρομος ερμής

Την Δευτέρα, η υπέροχη νέα σεληνη στο ζωδιο του ταυρου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα από τα προσωπικά σας ταλέντα με αυτοπεποίθηση. Η νέα σεληνη θα φέρει οικονομικές αλλαγές, αλλά θα πρέπει να τις ξεκινήσετε εσείς. Φτιάξτε ένα σχέδιο και μείνετε με αυτό για τις επόμενες εβδομάδες. Επίσης, πάρτε το χρόνο σας για να επανασυνδεθείτε με την μητέρα γη και να τιμήσετε το κομμάτι σας που έχει σχέση με τον σωματικό κόσμο στον οποίο ζούμε. Τι είναι αυτό που ερεθίζει τις αισθήσεις σας;

 

Επίσης την Δευτέρα, ο ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζωδιο των διδυμων, και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 11 Ιουνίου. Θα είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσετε καθώς θα φέρει αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία. Οι διδυμοι κυβερνούνται από τον ερμή, έτσι θα υπάρξει διπλή δόση σύγχυσης αυτή τη περίοδο. Να θυμάστε όπως πως θα υπάρξουν και κάποιες θετικές εξελίξεις. Το μυαλό σας θα χρειαστεί να επιβραδύνει και να επανεκτιμήσετε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας.

zodia-taro-45

 

zodia 21/5: ήλιος στους διδυμους, αντίθεση αφροδιτης-πλουτωνα

Την Πέμπτη, ο ήλιος θα περάσει στο ζωδιο των διδυμων, για να λάμψει πάνω στις πνευματικές μας επιδιώξεις. Η ερωτική αφροδιτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον πλούτωνα την ίδια ημέρα. Αν αποφασίσετε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο, θα είναι υπέροχο. Αν επιλέξετε όμως τον πόλεμο, τα πράγματα θα γίνουν άσχημα και στα επαγγελματικά αλλά και στα αισθηματικά σας.

 

zodia 22/5: αντίθεση ήλιου-κρονου

Την Παρασκευή, ο ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον κρονο. Ίσως νιώσετε πως ο ήλιος δεν πέφτει πάνω σας. Δείτε το σαν μία ευκαιρία να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δεν λειτουργεί στη ζωή σας. Αντί να ακολουθήσετε τις κριτικές ή τις καθυστερήσεις των άλλων, προσπαθήστε να φτάσετε κάποιο προσωπικό επίτευγμα.

 

διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια