ζωδια εβδομάδας 5-11/1

ζωδια εβδομάδας 5-11/1

 

ζωδια: τα συναισθήματα θα είναι έντονα αυτή την εβδομάδα, αλλά ευτυχώς, θα έχετε τη λογική σας όλη τη διάρκειά της.

 

ζωδια 5/1: εξαγωνο ερμή-κρονου

Η πανσεληνος στο ζωδιο του καρκινου την Κυριακή θα έχει ακόμα επιρροή στα νεύρα όλων –τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Το πρόβλημα με την πανσεληνο είναι πως θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανο και αντίθεση με τον πλούτωνα –τους πλανήτες της συνεχόμενης αλλαγής και αναδιαμόρφωσης.

 

Αυτό σημαίνει πως κάτι θα σας συμβεί στον κόσμο σας το οποίο θα σας απομακρύνει από το αίσθημα της ασφάλειας. Στο τέλος, όσο πιο πολύ ταρακουνηθείτε, τόσο πιο ευαίσθητες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Αν νιώσετε πως ο κόσμος σας καταρρέει, υπάρχει ελπίδα. Και θα το βιώσετε την Δευτέρα.

zodia-taro-45

 

 

Ο ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, θα περάσει στο λογικό ζωδιο του υδροχοου, και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε τις απόψεις σας από τα συναισθήματά σας.

 

Επίσης, ο ερμής στον υδροχοο θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον κρονο, τον πλανήτη της δομής. Η επαφή αυτή θα υποστηρίξει ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν μόνο εσάς, σε περίπτωση που νιώσετε πως πέφτετε στην άβυσσο των συναισθημάτων.

 

Ναι τα συναισθήματα θα είναι ισχυρά αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς, το ίδιο ισχύει και για την ικανότητά σας να κερδίσετε καινούρια προοπτική εξαιτίας τους.

 

zvdia-zwdia-tarw