ζώδια για ελεύθερους 12/06 Τρίτη

zwdia-kiknos-angel

Κοινοποίηση:

ζώδια για ελεύθερους 12/06 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Σας έχει συνεπάρει η γενικότερη κατάσταση και η αίσθηση είναι μεταδοτική. Προσφέρετε στους γύρω σας την καλή σας ενέργεια και την έμπνευσή σας. Κάποιος που θα συναντήσετε μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Προς τι η βιασύνη; Όσο περισσότερο τους μαθαίνετε, τόσο καλύτερη αίσθηση έχετε για το αν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εσάς; Μην κάνετε υποθέσεις. Κάντε σοβαρές ερωτήσεις.

Ζώδια Δίδυμοι

Λαμβάνετε μια πρόσκληση – επιλέγετε να την αποδεχτείτε; Και γιατί να μην το κάνετε; Τουλάχιστον προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα, ιδιαίτερα εάν αφορά μερικά καινούργια άτομα. Αν είναι έτσι, θα πρέπει σίγουρα η απάντησή σας να είναι θετική!

Ζώδια Καρκίνος

Όλα επιδέχονται ερμηνεία, ιδιαίτερα αν αφορούν την ερωτική σας ζωή. Η πρώτη σας αντίδραση μπορεί να μην είναι και η πιο εύστοχη, οπότε θα χρειαστεί να δώσετε λίγο χώρο και χρόνο μέχρι να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Μπορεί να το έχετε ξανακούσει, αλλά δε βλάπτει να κάνετε άλλη μια δοκιμή. Μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, μια διάλεξη ή ο,τιδήποτε θα δώσει τροφή στην σκέψη σας είναι ένας καλός τρόπος για να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή. Βγείτε εκεί έξω!

Ζώδια Παρθένος

Η καλή σας διάθεση μπορεί να σας οδηγήσει ώστε να μετατρέψετε μια ερωτική αλληλεπίδραση σε κάποιου είδους διαλόγου. Γιατί όχι; Το να υπερασπίζεστε τα πιστεύω σας θα τους δώσει μια εντύπωση για το ποιοι πραγματικά είστε – και τίποτα δεν είναι πιο σέξι από αυτό!

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα άνετα με τις ακρότητες κάθε είδους, αλλά σήμερα είναι στο πρόγραμμα. Οι σχέσεις (ακόμη και αυτές που είναι σε εξέλιξη) μπορεί να σας φαίνονται είτε εκπληκτικές είτε απαίσιες αλλά ξέρετε ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Το να κρατάτε τις συνήθειες σας μέσα σε όλο αυτό το χάος, διατηρεί την πνευματική και σωματική σας ισορροπία. Απλά παραμείνετε προσγειωμένοι, ενεργήστε προληπτικά για την υγεία σας και πολύ σύντομα θα έχετε κάποιο λόγο για να το γιορτάσετε!

Ζώδια Τοξότης

Ενεργήστε προληπτικά στη ζωή σας – και συγκεκριμένα στην ερωτική σας ζωή! Όσο περισσότερο το κάνετε τώρα, τόσο πιο πολύ θα διασκεδάσετε. Όσο πιο πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους γνωρίσετε, τόσο πιθανότερο είναι ανάμεσά τους να βρείτε τον σωστό για εσάς.

zodia-098

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αιγόκερως

Αν θέλετε να προχωρήσει σοβαρά η ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο με ανεβασμένη τη διάθεσή σας – όλα είναι θέμα σωστού συγχρονισμού ξέρετε!

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να συμβούν μερικές σημαντικές ανακαλύψεις. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, μια ξαφνική πραγματοποίηση ή μια τυχαία συνάντηση είναι πολύ κοντά. Φροντίστε να την πλησιάσετε. Είναι πολύ κοντά σας!

Ζώδια Ιχθύες

Κάτι δεν κολλάει με την ερωτική σας ζωή τώρα και δεν φταίνε οι δεξιότητές σας στα μαθηματικά. Βεβαιωθείτε ότι θα προχωρήσετε με προσοχή, και να ξέρετε ακριβώς πότε πρέπει να περιορίσετε τις απώλειές σας και να συνεχίσετε τη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot