Ζώδια για ελεύθερους 17/05 Πέμπτη

ζωδιο-του-κριου-zwdia-zodia

Ζώδια για ελεύθερους 17/05 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Το πιο πιθανό είναι ότι σήμερα βρίσκεστε σε μια σύγχυση, οπότε μη βάζετε πολύ ψηλά τις προσδοκίες σας – και αποφύγετε να κάνετε κάτι σοβαρό για την ερωτική σας ζωή. Αργότερα, ωστόσο, έρχεται στο δρόμο σας κάποια εκπληκτική ερωτική ενέργεια!

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Δοκιμάστε πρώτα να πείτε αυτή την καινούργια ιδέα σας σε κάποιο φίλο πριν προσπαθήσετε να την εφαρμόσετε. Έχουν μια διαφορετική προοπτική που θα πρέπει να είναι αρκετά διαφωτιστική – και ίσως αλλάξει και αυτό που έχετε αποφασίσει να κάνετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Λίγη βοήθεια από ένα φίλο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα. Ψάξτε αυτόν που κάνει τις δύσκολες ερωτήσεις και φτάνει στην καρδιά του προβλήματος – εκείνον που δεν κρίνει, αλλά σας δίνει τροφή για σκέψη.

Ζώδια Καρκίνος

Ρίξτε μια ματιά στις νέες ερωτικές δυνατότητες στο διαδίκτυο σήμερα – κάτι καινούργιο θα βρίσκεται σίγουρα σε εξέλιξη για εσάς. Παράλληλα, προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο γράφετε τα μηνύματά σας –καλό θα ήταν να τα ξαναδιαβάζετε πριν πατήσετε αποστολή!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Έχετε επιπλέον θετική ενέργεια που σας βγαίνει σαν ένα αστείο ή σαν κάποιο κομπλιμέντο, οπότε καλό θα ήταν να μη τη χαραμίσετε! Αργότερα, είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες – που μπορεί να φανούν χρήσιμες στην αναζήτησή σας!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα ίσως είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσετε τις σχέσεις όλων των ειδών, για αυτό καλό θα ήταν να κινηθείτε προσεκτικά. Πιθανόν να είναι καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να αφήσετε την ερωτική σας ζωή όπως έχει και να δουλέψετε σκληρά.

Ζώδια Ζυγός

Το πρωινό είναι τρελά απασχολημένο, και ακόμη και αν προσπαθήσετε να γράψετε αυτό το χαριτωμένο μήνυμα που έχετε στο μυαλό σας, το πιο πιθανό είναι ότι θα σας διακόψουν. Από το απόγευμα, ωστόσο, τα πάντα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις αλληλεπιδράσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Καθώς φέρνετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας σήμερα το πρωί, ρίξτε μια ματιά στις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα –υπάρχουν παντού δυνατότητες.Αργότερα, βρείτε έναν νέο τρόπο ώστε να κάνετε κάποιον άλλο να αισθανθεί καλύτερα.

Ζώδια Τοξότης

Προσέξτε να μην κάνετε κάποιες χαζομάρες στα ερωτικά σας σήμερα, όπως για παράδειγμα να πείτε κάτι που δεν πρέπει ή να απαντήσετε στα μηνύματα που είχατε σκοπό να προωθήσετε! Αργότερα μέσα στη μέρα, είστε πιο συγκεντρωμένοι και η ερωτική ενέργεια ευνοείται.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο  Ωροσκόπιο  Άρης στον Υδροχόο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αιγόκερως

Απαντήστε σε μια ερωτική κίνηση νωρίς σήμερα το πρωί. Ακόμη και κάτι γρήγορο είναι μια χαρά – μπορείτε να πείτε πολλά χωρίς να χρειαστεί να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι. Αργότερα σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα σας καλέσει το καθήκον.

Ζώδια Υδροχόος

Να είστε όσο το δυνατόν πιο σταθεροί σε αυτό που θέλετε σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Οι προοπτικές σας βρίσκονται σε εξέλιξη –σε γρήγορη εξέλιξη προς το παρόν – για αυτό είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείτε τις βασικές αξίες σας στο προσκήνιο.

Ζώδια Ιχθύες

Μπείτε στο διαδίκτυο ή βρείτε κάποιο άλλο τρόπο για να επικοινωνήσετε νωρίς σήμερα – η τύχη ευνοεί τα ερωτικά σας, οπότε κάντε κάτι όσο ακόμη έχετε τη δυνατότητα! Αργότερα, η ενέργειά σας είναι πιο ήσυχη και υποτονική, οπότε απλά χαλαρώστε στο σπίτι ή με φίλους.

Διαβαστε στο  Ωροσκόπιο  Άρης στον Υδροχόο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098