ζωδια για ελεύθερους 19/10 Πέμπτη

ωροσκοπια-διαζυγιο-zwdia-οχι

Κοινοποίηση:

ζωδια για ελεύθερους 19/10 Πέμπτη

Ζωδια Κριος

Έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε σχεδόν οποιονδήποτε συναντάτε σήμερα. Μπαίνετε σε πειρασμό να προσπαθήσετε να γίνετε τα πάντα για όλους, αλλά φυσικά καταλήγετε στο να τους απογοητεύσετε όλους – συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας.

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ημέρας χωρίς να ιδρώσετε καν. Κάποιο ιδιαίτερο άτομο σας ρωτάει πώς το κάνετε – αλλά επί της ουσίας θέλει να σας ζητήσει ραντεβού. Αφήστε τους να καταλάβουν ότι η προσέγγισή τους ήταν επιτυχημένη!

Ζωδια Διδυμοι

Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε οποιαδήποτε τάση προς υπερβολική αυτοπεποίθηση εάν θέλετε να ξεκινήσετε σωστά κάποια πιθανή ερωτική σχέση. Βεβαιωθείτε ότι είστε σαφής σε ό,τι αφορά τα θέματα προγραμματισμού, καθώς η κακή επικοινωνία μπορεί να κάνει ακόμη και τα καλύτερα σχέδια να πάνε στραβά.

Ζωδια Καρκινος

Τακτοποιήστε πρώτα όλα τα απαραίτητα καθήκοντα, γιατί όταν θα είστε σε φάση να θέλετε να βγείτε και να γνωρίσετε κόσμο δεν θα θέλετε να είστε κολλημένοι στο γραφείο. Μπορείτε να λειτουργήσετε ερωτικά μόνο όταν η συνείδησή σας είναι καθαρή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων

Ετοιμαστείτε να περάσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας! Καλή τύχη και πολύ καλά νέα έρχονται στο δρόμο σας σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά και ετοιμαστείτε για κάτι πραγματικά φανταστικό.

Ζωδια Παρθενος

Έχετε μετακινηθεί από το σχεδόν μαγνητικό – πλέον είστε από μόνοι σας ένα μαγνητικό πεδίο! Η εκπληκτική σας ενέργεια δεν εγγυάται απόλυτα ότι το αντικείμενο του πόθου σας θα ανταποκριθεί όπως θέλετε.

Ζωδια Ζυγος

Είστε απίστευτα διπλωματικοί και γοητευτικοί αυτή την περίοδο, που οι άλλοι μπορεί να κάνουν το λάθος να σας υποτιμήσουν. Δουλέψτε πάνω σε αυτό όταν θα θέλετε να κάνετε κάποια κίνηση στον ερωτικό τομέα!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 τις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος

Η υπερβολή στην περίπτωσή σας δεν είναι κάτι απαράδεκτο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ελκυστικά πολυτελές αυτή τη στιγμή. Παρά ταύτα, η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να βρίσκεται σε αναβρασμό, επομένως καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε –αλλιώς θα εύχεστε να υπήρχε κάπου ένα κουμπί επανόρθωσης.

Ζωδια Τοξοτης

Το να προβάλλετε ανοικτά τα συναισθήματα σας μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Αν σας αρέσει πραγματικά κάποιος, καλό θα ήταν να του το δείξετε. Κάντε ένα μικρό βήμα έξω από την περιοχή που αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς.

Ζωδια Αιγοκερως

Μπορεί να θέλετε να κάνετε τα κλασικά σε ένα ραντεβού, όπως δείπνο και ταινία ή μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι τρελό, όπως για παράδειγμα να παίξετε συγκρουόμενα στο λούνα-παρκ. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο και δημιουργικό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος

Μπορεί να αναβάλλετε την επόμενη κίνηση στον ερωτικό τομέα επειδή δεν είστε σίγουροι αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Ξεκολλήστε! Ακόμα κι αν η κατάσταση δεν είναι βγαλμένη από τα παραμύθια, δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλη για εσάς.

Ζωδια Ιχθυες

Η εκπληκτική σας θέληση, καθώς και τα απίστευτα επίπεδα γοητείας που αναβλύζουν από μέσα σας, διασφαλίζουν ότι θα πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειαστεί καν να αυξήσετε τον τόνο της φωνής σας. Αν και μερικές φορές το να φωνάζετε μπορεί να είναι διασκεδαστικό!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 τις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66