zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 22-24/5

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 22-24/5

 

zodia: τα καλά νέα; Η σεληνη θα βρίσκεται στο ζωδιο του λέοντα όλο το σαββατοκύριακο, υποσχόμενη  άφθονες ευκαιρίες να απολαύσετε χαρά και ρομάντζο. Ο λέων θέλει να διασκεδάσει και εσείς δεν θα έχετε έλλειψη ευκαιριών να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής και να προσελκύσετε τους άλλους στο δρόμο σας. Στην πραγματικότητα, θα είναι ένα από εκείνα τα σπάνια σαββατοκύριακα όπου η σεληνη όχι μόνο θα παραμείνει στο ίδιο ζωδιο, αλλά θα συνδέεται με τη μία αρμονική όψη μετά την άλλη, με όλους τους πλανήτες. Είναι σαν ένα σπάνιο κόσμημα, την κορώνα μίας θεάς, που υποστηρίζει αξιομνημόνευτες στιγμές.

 

Τώρα τα άσχημα νέα. Αρνητικά σε αυτό το πεντανόστιμο σαββατοκύριακο στέκεται η αντίθεση ανάμεσα στον ήλιο και τον κρονο την Παρασκευή. Θα δείξει και θα μας υπενθυμίσει πως είναι καλό να διασκεδάζετε, αρκεί να τηρείτε τις υποχρεώσεις σας. Ο ήλιος και ο κρόνος μαζί ρίχουν ένα φως πάνω στην εργασία και την υπευθυνότητα. Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και μείνετε μέχρι αργά στο γραφείο την Παρασκευή αν χρειαστεί. Ύστερα διασκεδάστε το υπόλοιπο σαββατοκύριακο χωρίς άγχος.

 

Τα zodia που θα ευνοηθούν απίστευτα αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεοντα και το ζωδιο του τοξοτη. Ευνοημένα θα είναι επίσης σχετικά το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο του υδροχοου. Τα zodia που δεν θα ευνοηθούν αυτό το σαββατοκύριακο είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια