ζωδια και αστρολογια: διδυμοι

zvdia-didymos-ζωδια-taro

Κοινοποίηση:

ζωδια και αστρολογια: διδυμοι

Με κυβερνήτη τον πλανητη ερμη, οι διδυμοι αποτελούν το επικοινωνιακό ζωδιο του ζωδιακού κύκλου –ενώ πολλοί άνθρωποι αστειευόμενοι τους αποκαλούν σχιζοφρενείς. Αυτό συμβαίνει επειδή το ζωδιο των διδυμων έχει δυαδική φύση: Μία πλευρά απίστευτα έξυπνη και μία άλλη εντελώς μπερδεμένη και εξαπλωμένη. Ένα μέρος του διδυμου θέλει να πιει καφέ και να διαβάσει την εφημερίδα, ενώ το άλλο θέλει να βάλει ποτό και να κουτσομπολέψει στο τηλέφωνο. Μαζί, αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν έξυπνους, αστείους, ενδιαφέροντες ανθρώπους, απίστευτα ευπροσάρμοστους και ευέλικτους, που μπορούν να δουν και τις δύο πλευρές κάθε κατάστασης.

ζωδια: τι λατρεύουμε στον ζωδιο των διδυμου

Ο δίδυμος είναι έξυπνος, περίεργος, ομιλητικός και του αρέσει να φλερτάρει. Το ευπροσάρμοστο μυαλό του περνά από το ένα θέμα στο άλλο, κάνοντάς τον απίστευτα διασκεδαστικό.

ζωδια: τι μας τρελαίνει στο ζωδιο των διδυμων

Η ακοή δεν είναι η δυνατή αίσθηση του διδυμου, ούτε μπορεί να κάτσει ακίνητος. Του αποσπάται εύκολα η προσοχή και σπάνια ολοκληρώνει αυτά που ξεκινά.

zodia-zvdia-22

ζωδια: συμβουλη για το ζωδιο των διδυμων

Μάθετε να κόβετε ταχύτητα, να ηρεμείτε το μυαλό σας και να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας μέσα από ασκήσεις αναπνοής ή γιόγκα.

ζωδια: οι πιο συμβατοί συνδυασμοί

Ο διδυμος ταιριάζει περισσότερο με τα υπόλοιπα αέρινα ζωδια, τον ζυγο και τον υδροχόο, καθώς και με τον λέοντα που είναι ζωδιο της φωτιάς.

ζωδια: οι λιγότερο συμβατοί συνδυασμοί

Ο αέρινος διδυμος δεν ταιριάζει με τα υδάτινα ζωδια του καρκινου και των ιχθυων, καθώς και με τον γήινο ταυρο και παρθενο.

ζωδια διαβάστε επίσης