ζωδια και αστρολογια: καρκινος

ζωδια-καρκινος-ζωδιο-zwdia-ωροσκοπιο-2015-taro

Κοινοποίηση:

ζωδια και αστρολογια: καρκινος

 

Ο ευαίσθητος καρκινος είναι ακριβώς όπως ο καβουρας. Με κυβερνήτη την συναισθηματική σεληνη, ο καρκινος είναι απίστευτα απαλός εσωτερικά, αλλά έχει ένα πολύ σκληρό καβούκι για προσπασία.

 

Το ζωδιο του καρκινου είναι απίστευτα στοργικό και πιστό, αλλά κρατά τα συναισθήματά του κρυμμένα αποφεύγοντας να πληγωθεί. Το ζωδιο του καρκινου είναι το πιο στοργικό ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, και του αρέσει να φροντίζει την οικογένεια και τους φίλους του. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο πιστό, που προστατεύει τους αγαπημένους του με κάθε κόστος. Μερικές φορές, πνίγει τους αλλους με την αγάπη του.

 

ζωδια: τι λατρεύουμε στο ζωδιο του καρκινου

Το ζωδιο του καρκινου είναι στοργικό και προστατευτικό. Έτσι, του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους και να κάνει τους πάντες να νιώθουν άνετα.

zodia-zvdia-22

 

ζωδια: τι μας τρελαίνει στο ζωδιο του καρκινου

Ο ευαίσθητος καρκινος παίρνει τα πάντα προσωπικά, αντιδρά υπερβολικά και αναστατώνεται με το τίποτα. Επίσης είναι κυκλοθυμικός.

 

ζωδια: συμβουλή για το ζωδιο του καρκινου

Επειδή ο καρκινος είναι βαθιά συναισθηματικός, πληγώνεται εύκολα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εναλλαγές της διάθεσής σας, με το να σκέφτεστε δύο φορές πριν αντιδράσετε.

 

ζωδια: οι πιο συμβατοί συνδυασμοί

Ο ευαίσθητος καρκινος ψάχνει ασφάλεια στις σχέσεις, έτσι είναι πιο συμβατός με το ζωδιο της παρθενου και του ταύρου.

 

ζωδια: οι λιγότερο συμβατοί συνδυασμοί

Ο καρκινος δεν ταιριάζει καθόλου με τα λιγότερο ευαίσθητα πύρινα ζωδια, τον κριο και τον λεων, αλλά ούτε με τα αέρινα ζωδια δίδυμοι και ζυγό.

 

ζωδια διαβάστε επίσης