Συναισθηματικη οριακη απελευθέρωση 19-21/08

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Συναισθηματικη οριακη απελευθέρωση 19-21/08

ανάδρομη Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό

Ο αυθορμητισμός και η απελευθέρωση γίνονται τα κύρια χαρακτηριστικά που υπάρχουν στους τομείς των σχέσεων σας, των οικονομικών σας πόρων και των ηδονών. Θα νιώσετε πιθανότατα την έντονη ενστικτώδη ανάγκη να πράξετε κάτι εντελώς νέο και εκτός των δεδομένων των ίδιων και ίδιων αντιδράσεων ρουτίνας από τις οποίες διακατέχεστε κανονικά.

Το θετικό που υπάρχει στο γεγονός αυτό είναι ότι μπορείτε μέσα από αυτή σας την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς να ξεφύγετε από διάφορα αρνητικά καθιερωμένα σας χαρακτηριστικά και να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας.

Η αρνητική τώρα πλευρά που μπορεί να εμφανισθεί είναι να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα και να βγείτε εκτός προ υπολογισμού, ή να υπάρξουν διάφορες αλληλεπιδράσεις καλές ή κακές στον τομέα των σχέσεων σας. Η συμβουλή που σας δίνω είναι να απελευθερωθείτε από ότι σας κρατά πίσω από τον πραγματικό εαυτό σας, δίχως όμως να ταράξετε την δομή τάξης που υπάρχει στην ζωή σας.
Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα πάρει όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Ζυγού

zodia-taro-45

Πιθανότατα κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης διέλευσης των πλανητών να βιώσετε μία πέρα των κανονικών ορίων εσωτερική ευαισθησία που θα σχετίζεται με τα προβλήματα επιβίωσης των συνανθρώπων σας. Σίγουρα το γεγονός ότι θα βρείτε στο διάβα σας μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβληματισμούς θα παίξει βασικό ρόλο στον τρόπο που αισθάνεστε. Επίσης επιπλέον , μπορεί να βιώσετε μία κατάσταση όπου κάποιος δικός σας που περνάει άσχημα τώρα τελευταία ξεσπάσει επάνω σας και σας στεναχωρήσει.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ο εσωτερικός ψυχικός πόνος που θα σας προκαλέσει είναι πέρα για πέρα ικανός να σας κάνει να κατανοήσετε όσα προείπαμε. Μια άλλη διαδρομή είναι να βρεθούν στο διάβα σας άτομα τα οποία θα προσφέρουν βοήθεια σε εσάς και θα βοηθήσουν στην επίλυση των δικών σας προβλημάτων βγάζοντας αρκετό από το βάρος που σηκώνεται στις πλάτες σας το διάστημα αυτό. Τέλος ίσως συμπαντικά σας δοθεί το χάρισμα να αισθανθείτε εσωτερικά εσείς τους άλλους ή οι άλλοι εσάς.

Η ανταλλαγή πληροφοριών , γνώσεων και τρόπων επίλυσης των προβλημάτων θα σας λύσει τα χέρια. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε σε μία κατάσταση όπου θα συνομιλήσετε με κάποιον έχοντας όλη την καλή πρόθεση να τον βοηθήσετε ή να βρείτε μία από κοινού λύση αλλά ο διαφορετικός τρόπος έκφρασης που έχει ο κάθε ένας από εσάς τελικά΄θα φέρει στην επιφάνεια λάθος συμπεράσματα, και ενώ θα θέλετε να πείτε άλλα ο λόγος σας θα φέρνει αρνητικό αποτέλεσμα.

Η περίοδος αυτή λοιπόν, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος που υπάρχει στο να είστε αμέτοχοι στα περισσότερα ζητήματα που θα εμφανισθούν μπροστά σας, στο να ανοίξετε καλά και τα δυο σας αυτιά και να ακούσετε τους πάντες και να διαπιστώσετε και εσείς όπως και οι σοφοί του κόσμου ότι τελικά αυτό το φαινόμενο κρύβει απίστευτη δόση ειρωνείας και ότι η αλήθεια ναι μεν υπάρχει και φανερώνεται τελικά αλλά διαμέσου παράδοξων μονοπατιών.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ο Ήλιος σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσάς να μάθετε να αντιμετωπίζετε σωστά τους διάφορους περιορισμούς, όρια ακόμα και τις όποιες προσδοκίες. Εάν αυτό το διάστημα αποφεύγεται συστηματικά να ολοκληρώσετε κάποια εργασία ή υποχρέωση σας, τότε να αναμένεται μετά την διέλευση αυτή να υπάρξουν συνέπειες ή να λάβετε μία προειδοποίηση η οποία θα σας δείχνει τι ακριβώς έπεται έτσι και δεν τακτοποιήσετε το ζήτημα.

Πιθανόν επίσης να βιώσετε μία κατάσταση στην διάρκεια της οποίας να χρειαστεί να υποστείτε την υλοποίηση κάποιας υποχρέωσης που δεν επιθυμείτε διόλου ή την μείωση των ορίων της προσωπικής σας ελευθερίας δράσης. Μπορεί κάποιος τομέας της ζωής σας να “κλαδευτεί” , από τρίτους είτε επειδή σύμφωνα με την κοινή άποψη βρίσκεται εκτός ορίων είτε επειδή έτσι θα μπορέσει να δυναμώσει και να αναπτυχθεί πιο σωστά και επιτυχημένα από ότι τώρα.

Το κατά πόσο αυτό το γεγονός θα σας επηρεάσει πολύ ή όχι και τόσο ψυχολογικά εξαρτάται αποκλειστικά από τον τύπο του χαρακτήρα σας. Παραδείγματος χάρη εάν έχετε θέμα με την οποιαδήποτε ανάμειξη στη ζωή σας φιγούρας εξουσίας τότε θα σας επηρεάσει αρνητικά, εάν διαφορετικά έχετε θέμα με το να δουλεύετε αρκετές ώρες ή πάρα πολύ και τελικά αυτό σας αναγκάσουν να κάνετε και πάλι η αντίδραση σας θα είναι αρνητική. Τέτοια λοιπόν ζητήματα. Βέβαια μη ξεχνάμε και τη πιθανότητα να αποδεχθείτε όλο αυτό το γεγονός ως μία αλλαγή στην πορεία της ζωής σας όπου καλείστε να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και να δράσετε ακόμα περισσότερο με θετικά αποτελέσματα εν γένη τελικά.

Γενικότερα αυτή η εποχή , θα γίνουν φανερά τόσο τα προσωπικά σας όρια όσο και των άλλων, επομένως θα χρειαστεί να βρείτε και τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής ώστε ναι μεν να ακούσετε και να σεβαστείτε τα όρια των γύρω σας αλλά να είστε απολύτως σίγουροι ότι και εκείνοι με την σειρά τους αναγνωρίζουν πλήρως τα δικά σας αντίστοιχα. Επειδή βρίσκετε σε προσωπική σύγκρουση με την πραγματικότητα η συμβουλή μου είναι , να μην ενεργήσετε αυθόρμητα βλάπτοντας ως αποτέλεσμα τον εαυτό σας , αλλά να δράσετε έξυπνα προσπαθώντας να συνεργαστείτε όπου μπορείτε ή να φέρετε όποιους τομείς δύνασθε στα μέτρα σας ακόμα περισσότερο.

zodia-astra-tarot