ζωδια 20/12: ερωτικές επανασυνδέσεις

erwtiki-astrologia-afroditi-ζωδια-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

ζωδια 20/12: ερωτικές επανασυνδέσεις

ζωδια: όταν η Αφροδίτη συναντά τον πλανήτη πλούτωνα σε οποιαδήποτε μορφή ή σχήμα, είναι αρκετά συνηθισμένο να εμφανίζονται παλιοί εραστές στη ζωή μας. Ακόμα και άνθρωποι που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια.

Ίσως θελήσετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, και το ίδιο θα θέλει και αυτός τη συγκεκριμένη περίοδο. Αν όχι, τότε ο χωρισμός θα είναι μόνιμος… ή τουλάχιστον θα παραμείνετε χώρια για αρκετά χρόνια. Καθορίζουμε τα «πολλά χρόνια» για περισσότερα από επτά έτη, ίσως δέκα ή είκοσι αν όχι τριάντα.

Τώρα αυτό ανάλογα με την κατάσταση είναι καλό ή κακό. Κάποιοι άνθρωποι θα ανακουφιστούν που αναθεώρησαν μία σχέση και επέμειναν πως τους πόνεσε υπερβολικά πολύ στο παρελθόν και είναι καλύτερα να την αφήσουν όπως είναι. Άλλοι θα αισθανθούν πως ένιωσαν τον καλύτερο τους φίλο, εραστή ή σύμμαχο για πάντα.

zodia-zvdia-22

Κάποιοι άνθρωποι θα δεσμευτούν βαθιά την ίδια περίοδο. Ο ουρανός κάνει τα πάντα απρόβλεπτα. Είναι πραγματικά μία περίοδος που μπορούν να συμβούν πολλά στον ερωτα.

zvdia-zwdia-tarw

Αν έχετε πλανήτες στα μέσα των θεμελιωδών ζωδιων, τότε η συγκεκριμένη όψη θα σας χτυπήσει σκληρά και προσωπικά. Ίσως ένα περιστατικό να σας ρίξει κάτω, αλλά μέσα από αυτή την εμπειρία θα γίνετε δυνατότεροι και θα αλλάξετε. Πολλοί άνθρωποι θα βιώσουν βαθύ πόνο για τις επόμενες εβδομάδες. Να είστε όσο πιο ευγενικοί γίνεται!

ζωδια διαβάστε επίσης

zwdia-3-zodia