ζωδια 23/12: ερωτικές αντιθέσεις

αντιθεση-ηλιου-κρονου-zwdia-ζωδια-αστρολογια

ζωδια 23/12: ερωτικές αντιθέσεις

  ζωδια: στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ο κρονος θα περάσει στο ζωδιο του τοξοτη, για πρώτη φορά από το 1985. Η δουλειά  του κρονου, είτε σε διέλευση είτε στον γενέθλιο χάρτη σας, είναι να παράσχει την κατάλληλη πίεση για να εξασφαλίσει πως αντιμετωπίζουμε αυτά που δεν λειτουργούν στη ζωή μας. Μας προσφέρει την πειθαρχία να το επισκευάσουμε, ή την ωριμότητα να αποδεχτούμε πως ήρθε η ώρα να το αφήσουμε πίσω. Σαν αποτέλεσμα, κερδίζουμε ένα νέο επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης που έχει άμεση σχέση με την θέλησή μας να δουλέψουμε πάνω στις απαιτήσεις του κρονου. Όσο είμαστε υπεύθυνοι, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον κρονο και στο τέλος να απολαύσουμε τις ανταμοιβές του.

 

Ο κρονος θα κινηθεί στο ζωδιο του τοξοτη από τις 23 Δεκεμβρίου 2014, μέχρι τις 14 Ιουνίου 2015. Ύστερα θα περάσει για ξανά στο ζωδιο του σκορπιου, μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2015. Από εκεί και πέρα όμως, και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2017, ο κρονος θα παραμείνει στο ζωδιο του τοξοτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μας βοηθήσει να απαντήσουμε μία πολύ σημαντική ερώτηση: σε τι πιστεύουμε;   Με την πρώτη ματιά, ίσως σκεφτείτε πως ο κρονος και το ζωδιο του τοξοτη, είναι αντίθετες δυνάμεις. Ο κρόνος έχει να κάνει με τον περιορισμό και τα ορια. Είναι ο απόλυτος ρεαλισμός. Όμως ο τοξοτης είναι ένα ζωδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη δια και είναι γεμάτος με πίστη και αισιοδοξία. Ο κρονος βλέπει το ποτήρι του μισοάδειο, αλλά ο τοξοτης μας υπενθυμίζει πως είναι μισογεμάτο. Έτσι, τι συμβαίνει όταν το απόλυτα θετικό ζωδιο του τοξοτη, συνδυάζεται με τον αυταρχικό πλανήτη κρονο;

 

Κάτι απίστευτο. Η αλήθεια είναι πως ο κρονος και ο τοξοτης έχουν κάποια κοινά σημεία. Είναι και οι δύο απίστευτα ηθικοί. Ο κρονος ακολουθεί τους παραδοσιακούς κανόνες, ενώ ο τοξοτης ακολουθεί αυτό που πιστεύει μέσα του πως είναι το σωστό. Έτσι, ο κρονος στον τοξοτη, έχει την ευκαιρία να αναθεωρήσει κάποιες αρχές. Θα εξασφαλίσει πως η ηθική διεξάγεται και πως οποιαδήποτε αποτυχία που αξίζει, μπορεί να διορθωθεί.

zodia-zvdia-22

 

zvdia-zwdia-tarw

 

Αυτό θα το δούμε να συμβαίνει και συλλογικά και προσωπικά τα επόμενα χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μας ασκηθεί ένα συγκεκριμένο είδος πίεσης για να καθορίσουμε την ηθική μας πυξίδα σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας (ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται ο κρονος για εσάς). Στο τέλος, θα έχουμε χτίσει και επενδύσει σε ένα σύστημα πιστεύω που θα έχει απίστευτη σημασία για την ζωή μας.

 

Την ίδια στιγμή, με τον κρονο στο ζωδιο του τοξοτη, θα υπάρξει μία παύση στο σύμπαν, η οποία θα μας επιτρέψει να σκεφτούμε τους τομείς που αφορούν τους νόμους, τις φυλές, τις κουλτούρες, τις θρησκείες, την εκπαίδευση, το πνεύμα και την φιλοσοφία με αρκετά σοβαρό τόνο.   Αν τα πιστεύω μας δεν είναι απολύτως σωστά, τότε είναι απαραίτητη μία δοκιμασία της πίστης. Ο κρονος, ο πλανήτης των ορίων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον πλανήτη ποσειδώνα, τον πλανήτη που καταστρέφει τα όρια στις 26 Νοεμβρίου του 2015, στις 17 Ιουνίου του 2016 και ξανά στις 10 Σεπτεμβρίου του 2016.

 

 

zwdia-3-zodia

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως χάσετε την πίστη σας γενικά. Αν συμβεί αυτό, να θυμάστε πως η πραγματική φώτιση είναι πιθανή μόνο αν πάτε βαθιά και δημιουργήσετε σταθερά θεμέλια στο θεϊκό πνεύμα που κρύβετε μέσα σας. Το να χάσετε την πίστη, τα ονειρα και τους στόχους σας, ή την πίστη στην ανθρωπότητα, μπορεί να είναι ο καταλύτης για να αναπτύξετε ένα πιο προσγειωμένο σύστημα πιστεύω –ένα σύστημα που θα το αισθάνεστε σωστό από τα βάθη της ψυχής σας.

 

Μετά από τα τετράγωνα του κρονου με τον ποσειδώνα, έρχεται το τρίγωνο του κρονου με τον πλανήτη ουρανό. Να περιμένετε απίστευτη υποστήριξη από τους δύο πλανήτες, καθώς θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε θεμέλια για τους πιο πρωτοποριακούς στόχους σας! Θα βιώσετε την υπέροχη αυτή όψη στις 24 Δεκεμβρίου 2016, στις 19 Μαΐου του 2017 και ξανά μετά στις 11 Νοεμβρίου 2017.   Τότε θα καταλάβετε επιτέλους πως οι αρχικές καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και συστάσεις του κρονου, σας γύρισαν προς τα πίσω μόνο για να εξασφαλίσετε τον σοφό σχεδιασμό. Τώρα θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι απίστευτο. Το κλειδί; Συγκεντρωθείτε και μην χάσετε τους στόχους από τα μάτια σας.

 

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zwdia-tarw-zodia