zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 11/1

astrologia-zwdia

zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 11/1

 

zwdia: ο γιγάντιος διας ξεκινά την δράση του από νωρίς, σχηματίζοντας δύσκολη όψη με τον ζωοδόχο ήλιο. Η συγκεκριμένη όψη, απαιτεί από εμάς τεράστια προσαρμογή σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών –παρότι είμαστε ήδη σοκαρισμένοι από τις κινήσεις του αρη, του ουρανού και του πλούτωνα τις τελευταίες 48 ώρες.

 

Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η θέση της σεληνης καθώς θα εισέλθει στο αέρινο και καταδεκτικό ζωδιο του ζυγου. Ενώ η σεληνη υποδηλώνει την ανάγκη να φροντίσουμε με ευαισθησία τις σημαντικές μας σχέσεις και να βυθιστούμε στην αγαπημένη μας τέχνη, θα παλέψουμε για να αποδράσουμε από τις δυσκολίες που θα δημιουργεί συνεχώς ο ηλιος. Η γενική ενέργεια θα δημιουργήσει άβολες καταστάσεις και θα υπάρχει συνεχώς η αμφιβολία για τις κινήσεις που πρέπει να επιλέξουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Σκεφτείτε για το πώς επέζησε ο Οδυσσέας από το ταξίδι του, όπως περιγράφεται από τον Όμηρο, και αυτοσχεδιάστε χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας για να πετύχετε την σημερινή ημέρα και να μετατρέψετε τις ήττες σε νικες.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw