Zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρα 15/12

Zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρα 15/12

 

Zwdia: σήμερα το αστροσκοπιο μας υπενθυμίζει πως οι ηλιακές και πλανητικές ευθυγραμμίσεις της μίας ημέρας, δεν εξαφανίζονται απλά την επόμενη. Αντί για αυτό, η επιρροή τους σιγοβράζει  κάτω από το όριο της καθημερινής συνειδητότητας. Από μία βαθύτερη συμπαντική κατάσταση, μπορούν και πάλι να επιστρέψουν δυνατές και να επηρεάσουν την καθημερινότητά μας. Έτσι, είναι λογικό να υποθέσουμε πως οι χθεσινές ευθυγραμμίσεις του ηλιου με τον αρη, του ηλιου με την σεληνη και του ουρανού με τον πλούτωνα, είναι δυνητικά ενεργοποιημένες και έτοιμες να μας παγιδεύσουν αν κάνουμε κάποια λάθος κίνηση.

 

Εντωμεταξύ, η σεληνη στο ζωδιο του ζυγου, σχηματίζει τετράγωνο με την αφροδιτη στο ζωδιο του αιγοκερω, και μας υπενθυμίζει να επιβραδύνουμε και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Αυτό μπορεί να προσθέσει γοητεία στα επαγγελματικά και επενδυτικά σας σχέδια.

 

Η σημερινή ημέρα έχει να κάνει πολλά με την συναισθηματική ενδυνάμωση σε σημαντικές σχέσεις και μπορεί να δουλέψει είτε υπέρ μας, είτε εναντίον μας. Αν επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην δημιουργία δίκαιων, ισορροπημένων και αξιοσέβαστων σχέσεων, σίγουρα θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, αν αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα με τους αγαπημένους σας, τότε ίσως βγάλετε στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή. Επίσης, η ψυχική ατμόσφαιρα επηρεάζεται έντονα, και θα χρειαστεί να προσέξετε με ποιον είστε και τι κάνετε. Επηρεάζεται επίσης η κομψότητα, η ομορφιά, η μόδα και το στυλ. Έτσι, αν κυνηγήσετε τα ενδιαφέροντα αυτά, θα λάβετε θετικά αποτελέσματα.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw