ζωδια: αστροσκοπιο Τρίτη 16/12

ζωδια: αστροσκοπιο Τρίτη 16/12

 

ζωδια: Να μην ξεχνάτε –όπως αναφέραμε και για την σημερινή ημέρα- πως οι ηλιακές και πλανητικές ευθυγραμμίσεις και όψεις δεν εξαφανίζονται αμέσως. Έτσι, το τετράγωνο του ουρανού με τον πλούτωνα από την Κυριακή και η πλανητική ενέργεια του χθες, μπορεί ακόμα να συνδυάζουν τις σκιερές τους δυνάμεις προσπαθώντας να μας επηρεάσουν την ισορροπία. Η υπερβολική πίεση καθώς και οι γρήγορες κινήσεις, ίσως σας δημιουργήσουν προβλήματα. Να θυμάστε πως ο διας πλέον κινείται ανάδρομος στο ζωδιο του λεοντα. Κάτω από αυτές τις περιστάσεις, είναι απαραίτητο να βελτιώσετε την ποιότητα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας. Αυτό ενισχύεται επίσης από την διέλευση της σεληνης μέσα από το αέρινο ζωδιο του ζυγου.

 

Όπως και να έχει, η αφροδιτη δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με τον πλανήτη δια, καθώς τα δύο αυτά σώματα σχηματίζουν μία αρκετά δύσκολη όψη. Η υπερβολή, ακόμα και σε κάτι θετικό, ίσως οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο από την πρόσφατη τύχη που μας ευνόησε. Η ετήσια είσοδος του ερμή στο ζωδιο του αιγοκερω, θα μας βοηθήσει να επιλύσουμε προβλήματα και να ολοκληρώσουμε επαγγελματικε΄ς φιλοδοξίες.

 

λΙγο πριν την επαφή της σεληνης με τον ήλιο, μας προσφέρεται η ευκαιρία να ενισχύσουμε την σωματική και συναισθηματική μας ζωτικότητα. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή ξεκινά μία περίοδο αβεβαιότητας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους μπελάδες πάση θυσία.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw

 

zwdia-3-zodia