zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 18/1

zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 18/1

 

zwdia: σε σχέση με την επόμενη ημέρα –όπου ξεκινά μία νέα μίξη ενεργειών στο σύμπαν –η Κυριακή θα είναι σχετικά ελεύθερη από άγχος και περιορισμούς. Λίγο πριν η σεληνη αφήσει το ζωδιο του τοξοτη για να περάσει στο ζωδιο του αιγοκερω, ο ερμής θα βρίσκεται ακριβώς παράλληλος με τον δια. Ο ερμής και ο διας, σε οποιαδήποτε όψη, έχουν επιρροή πάνω στην επικοινωνία, την εκπαίδευση και τα ταξιδιωτικά σχέδια, καθώς κυβερνούν τα zwdia διδυμοι, παρθενο, τοξότη και ιχθυες. Πριν την ανακάλυψη του ποσειδώνα το 1846, οι αστρολόγοι ήξεραν πως ο διας κυβερνούσε το ζωδιο του τοξοτη αλλά και των ιχθυων. Τα τελευταία χρόνια, μερικοί αστρολογοι αποφάσισαν πως ο ποσειδώνας κυβερνά τους ιχθυες, αλλά το χαρακτηριστικό αυτό είναι πιο γενικό παρά συγκεκριμένο, και ο διας είναι ακόμα υπεύθυνος για τις δραστηριότητες και τις σχέσεις των ιχθυων. Ας ελπίσουμε πως η όψη ανάμεσα στον ερμή και τον δια, θα συμπεριφερθεί περισσότερο σαν πανσεληνος παρά σαν εμπόδιο για το οποίο πρέπει να κάνουμε τεράστια βήματα.

 

Η σεληνη περνά στο γήινο ζωδιο του αιγοκερω και θα ρίξει φως, δείχνοντας μια ανώτερη πορεία. Το να είστε στην κορυφή όσον αφορά τις φιλοδοξίες σας είναι προσωπικό, αλλά και θέμα κλειδί για την παρουσία της σεληνης στο συγκεκριμένο ζωδιο, το ζωδιο της αποφασιστικότητας και της υπευθυνότητας. Η

 

Αυτοσχεδιάστε με το αγαπημένο σας μουσικό όργανο ή δοκιμάστε καινούριες χορευτικές φιγούρες με τον συντροφο σας, καθώς η σεληνη σχηματίζει υποστηρικτική όψη με τον ποσειδώνα.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw