zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 14/12

astrologia-planitis-ploytwnas

zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 14/12

 

zwdia: η χαρούμενη αφθονία που εξέφρασε το σύμπαν τις τελευταίες τρεις ημέρες, παύει από νωρίς σήμερα, καθώς ο ήλιος σχηματίζει μία αρκετά δύσκολη όψη με τον πλανήτη αρη, μαζί με την δύσκολη διέλευση της σεληνης στο ζωδιο της παρθενου. Η ενέργεια αυτή θα είναι αφοπλιστική, αν δεν δώσετε προσοχή σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Η ένωση του ηλιου με τον αρη ίσως φέρει ψυχολογικές εντάσεις, ενώ η σεληνη προειδοποιεί πως θα χρειαστεί να ξεπεράσετε εμφανή εμπόδια που επηρεάζουν την συνείδησή σας.

 

Ευτυχώς, έχουμε κάποιες θετικές ενέργειες που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ανθρωπότητα, όπως είναι το τρίγωνο του ήλιου με τον δια, την ένωση της αφροδιτης με τον ποσειδώνα, και την εμπνευσμένη όψη του ηλιου με τον ποσειδώνα.

 

Αν ήταν κάποια άλλη ημέρα, οι τρεις αυτές θετικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις θα μας έκαναν να τραγουδάμε και να χορεύουμε χωρίς καν να ξέρουμε το γιατί. Όμως, η διέλευση της σεληνης στο ζωδιο της παρθένου (μέχρι να περάσει στο ζωδιο του ζυγου) μαζί με το τετράγωνο του ουρανού με τον πλούτωνα, θα φέρουν ξεσπάσματα και άγχος στις ανθρώπινες σχέσεις.

zodia-taro-45

 

Η αναμέτρηση του ουρανού με τον πλούτωνα (που ενεργοποιείται στην 13η μοίρα του κριου και ου αιγοκερω) επηρεάζει ολόκληρη την σημερινή ημέρα. Στοχεύστε την ηρεμία, διαλογιστείτε για διαύγεια και να είστε βράχοι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia