zwdia εβδομάδας 10-16/11

astrologia-eksagwno-ari-ermi

zwdia εβδομάδας 10-16/11

 

zwdia: αυτή την εβδομάδα στην αστρολογια, δίνεται έμφαση στην προσωπική υπευθυνότητα που μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτη βελτίωση του εαυτού.

 

Μην ανησυχείτε, μέχρι το σαββατοκύριακο θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Η αφροδίτη θα αλλάξει ζωδιο και σίγουρα θα έχει όρεξη για παιχνίδια!

 

zwdia 10/11: σύνοδος αρη-πλουτωνα

Την Δευτέρα, ο αρης και ο πλούτωνας ενώνονται σε σύνοδο στο ζωδιο του αιγοκερω. Αυτή η όψη είναι αρκετά ισχυρή και μας βοηθά να προχωρήσουμε με πάθος και σκοπό σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας. Το πιθανότερο είναι να αφορά τους επαγγελματικούς στόχους. Ήρθε η ώρα να τους κάνουμε πραγματικότητα.

zodia-taro-45

 

zwdia 11/11: τριγωνο ερμή-ποσειδώνα

Την Τρίτη, ο ερμής και ο ποσειδώνας σχηματίζουν τρίγωνο, δίνοντάς μας την ευκολία να μιλήσουμε για τα συναισθήματά σας ή για κάποιο συναισθηματικό ζήτημα.

 

zwdia 12/11: συνοδος αφροδιτης-κρονου και τετράγωνο αρη-ουρανου

Την Τετάρτη, η αφροδίτη και ο κρονος, σχηματίζουν σύνοδο στο ζωδιο του σκορπιου, σοβαρεύοντας τα ζητήματα της καρδιάς. Θα δεσμευτείτε να κάνετε μία σταθερή σχέση να δουλέψει, όμως αν υπάρχουν σοβαρά ρήγματα ανάμεσά σας, να περιμένετε την απόλυτη έκθεσή τους. Την ίδια ημέρα, ο αρης στο ζωδιο του αιγοκερω θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανό στο ζωδιο του κριου. Θα υπάρξει η αντίθεση ανάμεσα στο να θέλετε να προχωρήσετε μόνοι και στο να τακτοποιήσετε τις απαιτήσεις της ζωής που σας κρατούν δεμένους σε υποχρεώσεις. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και πράξεις!

 

zwdia

 

zwdia 13/11: τετράγωνο ηλιου-δια

Την Πέμπτη, ο ηλιος στο ζωδιο του σκορπιου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δια στο ζωδιο του λέοντα, και η έντασή σας θα αυξηθεί. Ίσως παλέψετε με την θέλησή σας να παραμείνετε μυστηριώδεις ενώ ταυτόχρονα θέλετε να αναγνωριστεί η ιδιαιτερότητά σας. Το να παραμείνετε στην σκιά δεν θα αποτελέσει επιλογή.

 

zwdia 16/11: ορθή πορεία ποσειδώνα, εξάγωνο ερμή-πλουτωνα, αφροδίτη στον τοξοτη

Την Κυριακή, ο ποσειδώνας ξεκινά την ορθή του πορεία, εμπλουτίζοντας ψυχικές προοπτικές και πνευματικές ανακαλύψεις για όλους. Επίσης, ο ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον πλούτωνα, δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως η γνώση αποτελεί δύναμη, αλλά η σοφία είναι να ξέρει κανείς τι να κάνει με όλη αυτή τη γνώση. Τέλος, η αφροδίτη περνά στο ζωδιο του τοξοτη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Η ερωτική σας φύση θα είναι ιδιαίτερα περιπετειώδης. Λίγη απόσταση από ένα κοντινό πρόσωπο θα κάνει την σχέση σας πιο δυνατή.

 

zwdia