zwdia εβδομάδας 17-23/11

astrologia-dieleysi-dia

zwdia εβδομάδας 17-23/11

 

zwdia: η ζωή μπορεί να είναι σοβαρή και ο έρωτας μη ρεαλιστικός αυτή την εβδομάδα, όμως ευτυχώς έχετε ελπίδες για το μέλλον ότι και αν συμβεί.

 

zwdia 18/11: σύνοδος ήλιου-κρονου

Την Τρίτη, ο ήλιος στο ζωδιο του σκορπιου θα σχηματίσει σύνοδο με τον κρόνο, δίνοντάς σας μία ρεαλιστική συνείδηση για το που βρίσκεστε. Τα καλά νέα με αυτή την όψη είναι πως θα είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση βρεθεί μπροστά σας –και δεν υπάρχει τρόπος να της κρυφτείτε. Θα είστε επίσης ικανοί να προχωρήσετε με ακρίβεια σε οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να γίνει για να θριαμβεύσετε σε κάθε πρόκληση.

 

Zwdia 20/11: τετράγωνο αφροδιτης-ποσειδώνα

Την Πέμπτη, η αφροδιτη στο ζωδιο του τοξοτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ποσειδώνα. Αρκετά διαφορετική ενέργεια από την σύνοδο του ήλιου με τον κρόνο! Με την αφροδίτη και τον ποσειδώνα δεν θα υπάρξει καθόλου ρεαλισμός σε ένα ρομαντικό ή οικονομικό θέμα. Ίσως επιλέξετε να αγνοήσετε εμφανή ελαττώματα.

zodia-taro-45

 

Αν και η συγχώρεση και η συμπόνια θα είναι στα ύψη αυτή τη μέρα, το να γυρίσετε και το άλλο σας μάγουλο δεν θα είναι πάντα η σωστή κίνηση. Αν αγνοείτε τις δυσκολίες επειδή είναι επώδυνο να τις αντιμετωπίσετε, απλά καθυστερείτε αναπόφευκτο πόνο.

 

zwdia

 

Zwdia 21/11: εξάγωνο ερμή-αρη

Την Παρασκευή, ο ερμής στο ζωδιο του σκορπιου θα σχηματίσει εξάγωνο με τον αρη στο ζωδιο του αιγοκερω, και σίγουρα θα έχετε το θάρρος να μιλήσετε για οτιδήποτε σας  απασχολεί –σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

 

Zwdia 22/11: νεα σεληνη στον τοξότη, τετράγωνο ερμή-δια

Όταν ο ερμής στο ζωδιο του σκορπιου σχηματίσει τετράγωνο με τον δια στο ζωδιο του λέοντα το Σάββατο, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε.

 

Την ίδια ημέρα, η νέα σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη θα μας υπενθυμίσει πως το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο. Ό, τι και αν συμβεί, θα τα πάτα μια χαρά αν παραμείνετε ανοιχτοί στο αύριο και σε όλες του τις πιθανότητες.

 

zwdia: ο ερμης στον σκορπιο-5 σέξι ιδέες!

zwdia: αφροδιτη στον τοξοτη-ζήσε την περιπέτεια

 zwdia 16/11: συμβουλές για ραντεβου

zwdia