zwdia-ερωτικο σαββατοκυριακο 26-28/12: γλυκά ονειρα

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

zwdia-ερωτικο σαββατοκυριακο 26-28/12: γλυκά ονειρα

 

zwdia: με την σεληνη στο ευαίσθητο ζωδιο των ιχθυων την Παρασκευή και το Σάββατο, και σε συνδυασμό με την επαφή του ηλιου με τον ποσειδώνα, σίγουρα θα απολαύσετε αρκετό ρομάντζο με τον αγαπημένο σας.

 

Είναι κάτι που σας αξίζει αρκετά –ειδικά μετά τις δυσκολίες που είχε ο ουρανός μας το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Όμως, έρχονται τρεις νέες ημέρες, και είναι γεμάτες απίστευτες ερωτικές πιθανότητες.

 

Ίσως επιλέξετε να φύγετε με τον συντροφο σας το σαββατοκύριακο, να επισκεφθείτε κάποιο σπα, ή ένα μέρος που θεωρείτε και οι δύο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό. Μία άλλη πιθανότητα είναι να κάνετε κάτι διαφορετικό μαζί, κρατώντας χέρια ή αγκαλιάζοντας, όπως πχ, να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες στην τηλεόραση. Ο ποσειδώνας κυβερνά τις ταινίες, την τηλεόραση, τις τέχνες και την μουσική, έτσι θα υπάρξει τουλάχιστον μία από αυτές τις δραστηριότητες στο σαββατοκύριακό σας.

zodia-taro-45

 

 

Φυσικά, ο ποσειδώνας αλλά και οι ιχθύες είναι πνευματώδεις, έτσι, θα εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Η σεληνη περνά στο ζωδιο του κρου την Κυριακή, για αυτό εκμεταλλευτείτε την ευλογία της όσο μπορείτε!

 

Τα zwdia που θα ευνοηθούν περισσότερο αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων, δηλαδή τα zwdia του νερού.

 

Ευνοημένα αρκετά θα είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου, και το ζωδιο του αιγοκερω, δηλαδή τα zwdia της γης. Τα λιγότερο ευνοημένα zwdia για το σαββατοκύριακο που έρχεται, είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου, δηλαδή τα ζωδια της φωτιάς και τα ζωδια του αέρα.

 

zwdia διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι

 

 

zwdia-3-zodia