zwdia εβδομάδας 2-8/2

astrologia-planitis-ploytwnas

zwdia εβδομάδας 2-8/2

 

zwdia: αυτή την εβδομάδα, το σύμπαν θέλει να μας δώσει απεριόριστη υποστήριξη στο να είμαστε ο αυθεντικός και δημιουργικός εαυτός μας!

 

zwdia 2/2: εξάγωνο ηλιου-ουρανου

Την Δευτέρα, ο ήλιος στο ζωδιο του υδροχοου θα σχηματίσει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον ουρανό. Αυτό θα ενισχύσει την ανάγκη για ελευθερία και αυθεντικότητα, αλλά δεν θα μας δώσει το στίγμα του υπερβολικού επαναστάτη. Αντί για αυτό, θα νιώσουμε έναν ηλεκτρισμό. Εξερευνήστε την κάθε ευκαιρία να κάνετε το δικό σας!

 

zwdia 4/3: πανσεληνος στον λεοντα

Την Τετάρτη, η πανσεληνος στο ζωδιο του λεοντα θα φέρει ένα νέο επίπεδο φώτισης στην ερωτική μας ζωή, σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ ή στη σχέση μας με ένα παιδί. Η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη και θέλετε να δώσετε την αγάπη σας –και έτσι πρέπει να κάνετε.

zodia-taro-45

 

zwdia 5/2: εξάγωνο ερμή-κρονου

Την Πέμπτη, ο ανάδρομος ερμής στο ζωδιο του υδροχοου θα ενωθεί με τον κρονο, βοηθώντας σας να αναθεωρήσετε ένα σημαντικό γραπτό πρότζεκτ, μίας ομιλία ή κάποιο έγγραφο που πρέπει να προετοιμάσετε.

 

 

zwdia 6/2: αντίθεση ήλιου-δια

Η αντίθεση της Παρασκευής ανάμεσα στον ηλιο και τον δια, σας παρέχει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε (και ακόμα περισσότερη) για να εκτελέσετε ιδανικά αυτά που πρέπει.

 

zwdia 8/2: εξάγωνο αφροδιτης-πλουτωνα

Το ρομάντζο κυριαρχεί την Κυριακή, χάρη στην όμορφη επαφή της αφροδιτης στο ζωδιο των ιχθυων και του πλούτωνα. Θα καταφέρετε να κατακτήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας –τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας.

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw