Εβδομαδιαίες προβλεψεις zwdia 10 έως 16/11

evdomadiaies-2430314

Κριός

zwdia: Είστε τόσο πολυάσχολοι και φιλόδοξοι κυνηγώντας επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το ρομάντζο. Η αφροδιτη και ο κρονος θα αγκαλιαστούν στον 8ο οικο σας την Τετάρτη, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε όλα αυτά που συμβαίνουν στη σχέση σας. Θα συνειδητοποιήσετε κάτι σε ένα οικονομικό θέμα ή σε μία κατάσταση που σας εμποδίζει να ανοιχτείτε στην σχέση. Αν και θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, θα σας οδηγήσει σε μία ανακάλυψη. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Να περιμένετε μία μεγάλη αλλαγή στην σχέση σας. Η αφροδιτη και ο κρονος θα σχηματίσουν σύνοδο στον τομέα των σχέσεών σας την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να γίνει ολοφάνερο πως μαζί με τον συντροφο σας αντιμετωπίζετε καταστάσεις που είτε θα σας φέρουν πιο κοντά είτε θα σας καταστρέψουν. Αν είστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί, τότε η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή. Αν όμως υπάρξει κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πως δεν σας αγαπούν, τότε ίσως και να χωρίσετε. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Δίδυμοι

Θα βιώσετε μία ώθηση οικειότητας με τον συντροφο σας αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα, ο αρης και ο πλούτωνας θα συναντηθούν. Ενώ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μία μεγάλη αλλαγή για το πώς αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας μαζί, το θετικό είναι πως θα ενισχύσει την σεξουαλική σας ορμή. Αν καταλήξετε σε τσακωμό για τα οικονομικά σας, θα τα βρείτε γρήγορα. Στην πραγματικότητα, την Κυριακή η αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων, και μπορείτε να περιμένετε την απόλυτη αρμονία μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Καρκίνος

Τα ερωτικά σας θα συνεχίζουν να σοβαρεύουν. Την Τετάρτη, θα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα για το πόσο δυνατή είναι η σχέση σας. Αν υπάρχουν καταστάσεις που σας δυσκολεύουν να περνάτε χρόνο μαζί, τα γεγονότα θα οδηγήσουν στην απόφαση πως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ρομάντζο. Εναλλακτικά, αν είστε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, θα οδηγήσετε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Λέων

Ο ερωτας είναι παντού! Την Κυριακή, η αφροδιτη θα περάσει στον τομέα της πραγματικής αγάπης για την πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, προσφέροντας μία καταπληκτική ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε τις ρομαντικές πιθανότητες. Αν βγαίνετε με κάποιον, θα νιώσετε την πραγματική δύναμη της αγάπης. Αν είστε ελεύθεροι, είναι ιδανική περίοδος να βγείτε έξω και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Δεν θα είστε μόνοι για πολύ. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να δείξετε το πόσο σέξι είστε! Την Δευτέρα, ο αρης και ο πλούτωνας αγκαλιάζονται στον ρομαντικό σας τομέα, με τον πιο όμορφο τρόπο. Επειδή ο αρης κυβερνά την ενέργεια και την σεξουαλική ορμή, ενώ ο πλούτωνας ενισχύει οτιδήποτε αγγίζει… θα ξέρετε ακριβώς τι θα κάνετε. Αν είστε ελεύθεροι, θα υπάρξει ένα αίσθημα ανησυχίας. Αν γνωρίσατε πρόσφατα κάποιον, η σχέση θα γίνει γρήγορα σεξουαλική εξαιτίας της χημείας ανάμεσά σας. Δεν θα δυσκολευτείτε να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Ζυγός

Την Τετάρτη θα νιώσετε πως ο συντροφος δεν σας εκτιμά. Αν δεν νιώθετε την αγάπη, είναι καλή στιγμή να τον προσεγγίσετε και να συζητήσετε για ποιο λόγο νιώθετε έτσι. Ίσως να μην έχει καταλάβει πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, και θα πρέπει να το μάθει για να αλλάξουν τα πράγματα. Μετά την Κυριακή θα είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με τον αγαπημένο σας. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Σκορπιός

Αν κάτι χρειάζεται να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τον συντροφο σας και να δεσμευτείτε πως θα συνεχίσετε μαζί, είναι καλή στιγμή να αποδείξετε πως έχετε ό, τι χρειάζεται. Μόλις αποφασίσετε να δημιουργήσετε σχέση, γίνεστε πιστοί μέχρι αηδίας  -και στις καλές και στις κακές στιγμές. Αν είστε ελεύθεροι, θα περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο στο να σκέφτεστε τι πραγματικά χρειάζεστε σε μία σχέση. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτά που ξέρετε πως σας αξίζουν. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Τοξότης

Μην επιτρέψετε σε αμφιβολίες ή ανασφάλειες να σας πλησιάσουν την Τετάρτη. Αν υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να δουλέψετε με τον συντροφο σας (ή με τον εαυτό σας), είναι υπέροχη ευκαιρία για να κάνετε πρόοδο. Κάντε την απαραίτητη δουλειά και δεν θα το μετανιώσετε. Μέχρι την Κυριακή θα είστε σε ένα τελείως διαφορετικό σημείο. Η αφροδιτη θα περάσει στο ζωδιο σας και εσείς θα γεμίσετε με μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση. Η ερωτική σας ζωή θα λάβει ώθηση μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, και ταυτόχρονα θα αυξηθεί η αγάπη για τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Αιγόκερως

Ο αρης και ο πλούτωνας θα σχηματίσουν μία υπέροχη σύνοδο στο ζωδιο σας την Δευτέρα, επιτρέποντάς σας να στείλετε ερωτικά σημάδια οπουδήποτε θέλετε χωρίς καμία προσπάθεια. Να θυμάστε πως μπορεί να στείλετε σε κάποιον σημάδια ενδιαφέροντος χωρίς να το καταλάβετε, καθώς η ενέργεια θα είναι ιδιαίτερα δυνατή. Προσπαθήστε να κυνηγήσετε το άτομο που θέλετε. Δεν θα απογοητευτείτε. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Υδροχόος

Αν είστε ελεύθεροι και τα πράγματα ήταν αρκετά αργά στον ερωτικό τομέα –η κοινωνική σας ζωή πρόκειται να αλλάξει αυτή την εβδομάδα, ανοίγοντας νέα παράθυρα ευκαιριών. Την Κυριακή, η αφροδιτη θα περάσει στον τομέα του χάρη σας που κυβερνά τους φίλους και τις κοινωνικές επαφές. Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, θα είναι εύκολο να γνωρίσετε ανθρώπους και να κάνετε νέους φίλους. Επειδή θα παρευρεθείτε σε πολλά γεγονότα και πάρτι, θα είναι εύκολο να ανακατευτείτε και να τραβήξετε την προσοχή κάποιου. Μία άλλη πιθανότητα είναι πως μία φιλία θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.

 

Ιχθύες

Την Δευτέρα, θα υπάρξει ένας διαπληκτισμός με έναν φίλο που θα ξεφύγει γρήγορα. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας και κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε αργότερα. Την Κυριακή, ο ποσειδώνας (ο κυβερνήτης σας) γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζωδιο σας. Ο πλανήτης του πνεύματος και της σύγχυσης θα σας αφήσει ευάλωτους στην ερωτική σας ζωή. Θα είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε μία κατάσταση, αλλά θα είναι απαραίτητο. Αν αποφεύγατε κάποιο πρόβλημα στην σχέση σας, τώρα πλέον θα είναι αδύνατον να το αγνοήσετε.  Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 10-16/11.