Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 18 έως 24/5

evdomadiaies-5-11-5

Κριός

Θα υπάρξουν πολλά για να συζητήσετε αυτή την εβδομάδα με τον σύντροφό σας. Το πρόβλημα είναι πως ίσως να μην καταλάβει όλα όσα έχετε να πείτε. Ο κυβερνήτης του ρομαντικού σας τομέα, ο ήλιος, θα περάσει στο ζωδιο των διδυμων την Πέμπτη, όμως νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ίδιο κομμάτι του χάρτη σας. Μετάφραση; Δεν θα είναι καλή περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Ακολουθήστε την ροή και δείτε που θα σας οδηγήσει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η φωτεινή νέα σεληνη στο ζωδιο σας την Δευτέρα, θα θέσει τα θεμέλια για μία νέα προσωπική αρχή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ερωτική σας ζωή, αλλά μπορεί να αφορά και κάποιον άλλον τομέα αν ο έρωτας δεν σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Και πάλι, αν θέλετε κάτι στον έρωτα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φυτέψετε τους σπόρους σας. Την Πέμπτη, μία έντονη συζήτηση ερωτικού περιεχομένου θα σας πέσει αρκετά βαριά. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι η πιο εύκολη για εσάς. Την Δευτέρα, ο ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζωδιο σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να εκφράσετε καθαρά τον εαυτό σας. Πάρτε το χρόνο σας και βάλτε τα δυνατά σας για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας –ειδικά στον αγαπημένο σας. Οι δυο σας θα έχετε μία μεγάλη διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα την Πέμπτη,. Ύστερα την Παρασκευή θα έχετε την εντύπωση πως ο σύντροφός σας, σας έχει υπερφορτώσει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Καρκίνος

Αν θέλετε να κάνετε νέους φίλους, είστε τυχεροί. Την Δευτέρα, η νεα σεληνη πέφτει στον τομέα του χάρτη σας που κυβερνά την κοινωνική σας ζωή, ανοίγοντας την πόρτα για εσάς. Αν είστε ελεύθεροι, είναι καλή περίοδος για να σκεφτείτε τα ραντεβού μέσω ίντερνετ. Αν είστε σε σχέση, η Πέμπτη θα είναι αρκετά έντονη. Θα νιώσετε πως κάνετε συνεχώς συμβιβασμούς στην σχέση, και θα υπάρξει μία κατάσταση που πρέπει να επιλύσετε άμεσα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Λέων

Η επικοινωνία με τους φίλους σας δεν θα είναι ότι πιο εύκολο αυτή την εβδομάδα. Αν θέλετε να κάνετε κάποια συζήτηση με έναν από τους φίλους σας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Να ξέρετε πως μέχρι τις 11 Ιουνίου, θα υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία και πως η κοινωνική σας ζωή θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από αυτό. Κατά τα άλλα, την Πέμπτη, θα φτάσετε στα όριά σας για το πόση ενέργεια δίνετε σε κάποιον που δεν σας δίνει τη σημασία που θέλετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή θα είναι στάσιμη –ή εκτός ελέγχου. Από την μία μεριά, να περιμένετε αρκετό πάθος. Τα συναισθήματα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου και να μην υπάρχει αυτό που λέμε, μέση οδός. Από την άλλη μεριά όμως, θα ξεκινήσετε να νιώθετε πως ο αγαπημένος σας έχει περισσότερο έλεγχο πάνω σας από όσο θέλετε. Αυτό σίγουρα θα εκφράζεται στην κοινωνική σας ζωή καθώς και στα προσωπικά σας όνειρα. Μην ξεχνάτε το ποιοι είστε, μόνο επειδή έχετε δώσει σε κάποιον τη καρδιά σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Ζυγός

Την Δευτέρα, η νεα σεληνη ενεργοποιεί τον πιο προσωπικό οίκο του χάρτη σας –τον όγδοο οίκο σας, τον οίκο του σεξ και της οικειότητας. Αυτό θα δημιουργήσει θεμέλια για μία ερωτική συνάντηση. Ίσως είναι ο σύντροφός σας αν είστε σε σχέση, αλλά αν είστε ελεύθεροι, θα βυθιστείτε σε σεξουαλικές και καυτές απολαύσεις. Στην πραγματικότητα, την Πέμπτη, η δύναμη της έλξης θα είναι απεριόριστη και κάποιος από το περιβάλλον σας θα είναι ακαταμάχητος. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Σκορπιός

Θα υπάρξουν σίγουρα κάποια νέα για εσάς στον τομέα των σχέσεων, καθώς η πολλά υποσχόμενη νέα σεληνη ενεργοποιεί τον οίκο των σχέσεών σας την Δευτέρα. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας –ειδικά αν τον τελευταίο καιρό τα πράγματα ήταν στάσιμα. Πλέον θα έχετε την ευκαιρία να ζωντανέψετε τη σχέση σας χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις σας σαν οδηγό. Κάντε μία συζήτηση με τον αγαπημένο σας την Πέμπτη. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, τα ερωτικά σας θα είναι περισσότερο δουλειά παρά απόλαυση. Αρχικά την Δευτέρα, ο ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον τομέα των σχέσεών σας. Μέχρι τις 11 Ιουνίου, αυτό υποδηλώνει πως θα έχετε αρκετή δουλειά με τον σύντροφό σας στην επικοινωνία. Σηκώστε τα μανίκια σας, προσεγγίστε και κάντε την απαραίτητη δουλειά για να βελτιώσετε τα πράγματα μεταξύ σας. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό την Παρασκευή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Αιγόκερως

Οι ερωτικές πιθανότητες βρίσκονται παντού μέσα στο χάρτη σας αυτή την εβδομάδα! Αρχικά η νέα σεληνη στον ρομαντικό σας τομέα την Δευτέρα, είναι ό, τι χρειάζεστε για να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Φυσικά, θα χρειαστεί να κάνετε την προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείτε. Αν το κάνετε, το σύμπαν θα σας ανταμείψει. Αν είστε σε σχέση, η Πέμπτη θα είναι μία μέρα που θα τη θυμάστε. Η δύναμη που έχετε πάνω στον σύντροφό σας δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Χρησιμοποιήστε τη σοφά. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Υδροχόος

Αν πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται περισσότερο έναν πρώην σας αυτή την εβδομάδα, μην εκπλαγείτε. Η ανάγκη να παρακολουθήσετε το facebook του, να περάσετε κάτω από το σπίτι του, ή να στείλετε ένα φιλικό μήνυμα θα είναι έντονη. Αν τύχει να συζητήσετε με έναν παρελθοντικό έρωτα, οι δυο σας ίσως μπείτε στον πειρασμό να δώσετε στα πράγματα άλλη μία ευκαιρία. Μην βιαστείτε –όσο συναρπαστικό και αν είναι. Υπάρχει λόγος που χωρίσατε την πρώτη φορά! Μην το ξεχνάτε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

Ιχθύες

Αν είστε σε σχέση, είναι πιθανό να μην καταφέρετε αυτή την εβδομάδα να εντοπίσετε με τον σύντροφό σας ένα οικογενειακό ζήτημα. Θα χρειαστεί να πάρετε μία απόφαση που θα αφορά τον τρόπο ζωής σας ή έναν συγγενή. Θα είναι δύσκολο να συμφωνήσετε. Αν καταφέρετε να καθυστερήσετε τη συζήτηση αυτή για τον επόμενο μήνα, θα ήταν ιδανικό. Αν βγαίνετε με κάποιον αυτή τη περίοδο, ένας από τους φίλους σας ίσως προσπαθήσει να ανακατευτεί στην ερωτική σας ζωή. Θέστε όρια. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 18 έως 24/5.

 

zwdia-taro-astra