Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 1-7/6

astrologia-evdomadas-11-17-5

Κριός

Μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ο επεκτατικός δίας βρίσκεται στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, φέρνοντας μπόλικες πιθανότητες για να σας πάρει την ανάσα κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Αυτή την εβδομάδα, ο δεύτερος πιο ευτυχισμένος πλανήτης, η αφροδιτη –θα περάσει στον ίδιο τομέα του χάρτη σας. Αυτή είναι μία διπλή ευλογία. Μέχρι τις 18 Ιουλίου να περιμένετε μόνο καλά πράγματα στον ρομαντικό τομέα. Απολαύστε το! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μήπως βγαίνετε με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο και αναρωτιέστε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον συστήσετε στην οικογένειά σας; Αν ναι, είναι αυτή η εβδομάδα! Την Παρασκευή, η αφροδιτη περνά στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, επιβεβαιώνοντας πως όποιον και αν γνωρίσετε στην οικογένεια, θα τον λατρέψουν. Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, θα υπάρξουν εξελίξεις αυτή την εβδομάδα με τα χρήματα του συντρόφου σας. Όλα δείχνουν θετικά. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να βγάλετε τα πράγματα προς τα έξω. Μαζί με τον σύντροφό σας θα βιώσετε μία συναισθηματική αναμέτρηση την Τρίτη. Μην το παλέψετε –αποδεχτείτε το. Ό, τι ο σύντροφός σας κρατάει μέσα του, πρέπει να βγει προς τα έξω για να καταφέρετε οι δυο σας να επαναφέρετε το επίπεδο οικειότητας στη σχέση. Υπενθυμίστε στον αγαπημένο σας πως ό, τι και αν έχει να πει, είστε δίπλα του. Το να έχετε ένα ασφαλές μέρος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, είναι ό, τι πιο σημαντικό. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Καρκίνος

Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο μετ α χρήματα και την δουλειά παρά τον έρωτα αυτή την εβδομάδα. Αν είστε σε σχέση, θα είναι μία από εκείνες τις εβδομάδες όπου θα νιώσετε την απόλυτη υποστήριξη από τον σύντροφό σας. Θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση σας καθώς και στην ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας. Καθώς η οικονομική σας εικόνα δείχνει πολλά υποσχόμενη αυτή την εβδομάδα, ταυτόχρονα θα μειωθούν και οποιεσδήποτε εντάσεις που μπορεί να βιώνατε στη σχέση μέχρι τώρα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Λέων

Αυτή είναι η εβδομάδα σας να λάμψετε! Επίσης είναι η εβδομάδα για να απολαύσετε ρομάντζο στο πιο βαθύ επίπεδο. Την Τρίτη, ίσως συνειδητοποιήσετε πως έχετε συναισθήματα για κάποιον που αρχίσατε να βλέπετε πρόσφατα, και πως θέλετε να κάνετε κάτι πιο σοβαρό. Ίσως έχετε ερωτευτεί. Μέχρι το Σάββατο θα το έχετε συζητήσει και θα έχετε πάρει αποφάσεις. Επίσης την Παρασκευή και μέχρι τις 18 Ιουλίου, θα απολαύσετε μία ώθηση μαγνητισμού που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε το οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε στον δρόμο σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Παρθένος

Αν τον τελευταίο καιρό βιώνετε εντάσεις με τον αγαπημένο σας, αυτή την εβδομάδα η επαφή σας πρόκειται να βελτιωθεί αισθητά. Ο σύντροφός σας προσπαθώντας να σας βοηθήσει ίσως καταφέρει να σας αποσπάσει την προσοχή, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να μείνετε στο σωστό δρόμο. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα κατανοήσετε γιατί ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει συμπεριφέρεται με τον συγκεκριμένο τρόπο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται αυτή την εβδομάδα και θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους. Αποδεχτείτε όσο το δυνατόν πιο πολλές προσκλήσεις μπορείτε και παρευρεθείτε σε πάρτι, γεγονότα και συναντήσεις. Όχι μόνο θα το διασκεδάσετε στο έπακρο, αλλά μέχρι τις 18 Ιουλίου, το ρομάντζο θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κοινωνική σας ζωή. Μία συζήτηση με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο το Σάββατο μπορεί να οδηγήσει σε κάτι το ουσιώδες. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Σκορπιός

Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να ερωτευτείτε κάποιον που είναι μεγαλύτερος από εσάς, ή που έχει κάποια θέση εξουσίας. Ενώ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, το άτομο αυτό θα είναι κάποιος που σέβεστε. Πριν κάνετε το οτιδήποτε όμως, αναγνωρίστε το γεγονός πως η αμοιβαία χημεία δεν σημαίνει αυτόματα ευτυχισμένη σχέση. Σκεφτείτε αν είναι ρεαλιστική κίνηση να κυνηγήσετε αυτό το πρόσωπο πριν το κάνετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Τοξότης

Θα είστε έτοιμοι για όλα αυτή την εβδομάδα –έτσι ακριβώς όπως σας αρέσει. Δεν είστε άνθρωποι που κρατιούνται όταν πρόκειται να εκφράσετε τις απόψεις ή τα συναισθήματά σας. Αν ο συντροφος δεν μπορεί να το διαχειριστεί, τότε ίσως αμφιβάλετε για το αν είστε σε σχέση με το σωστό πρόσωπο. Ευτυχώς, φαίνεται πως θα σας υποστηρίξει περισσότερο από όσο νομίζετε. Μην ρίχνετε τις προσδοκίες σας στον έρωτα. Η απογοήτευση είναι απίθανη. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Αιγόκερως

Αν είστε σε σχέση και μοιράζεστε τα έξοδα, τότε είναι πιθανό ο σύντροφος να προσφερθεί να αναλάβει περισσότερες οικονομικές ευθύνες. Ίσως λάβει κάποια αύξηση ή ένα μπόνους. Αν ναι, να περιμένετε γενναιοδωρία. Ίσως επίσης σας αποκαλύψει ένα μυστικό εισόδημα που θα σας εκπλήξει. Θα νιώσετε σαν να κερδίσατε το λαχείο! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Υδροχόος

Αυτή είναι η εβδομάδα σας για ρομάντζο! Αν είστε ελεύθεροι, κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο θα σας προσέξει την Παρασκευή. Αν είστε σε σχέση, η αφροδιτη θα ακολουθήσει τον δια στον έβδομο οίκο σας την Παρασκευή. Με τους δύο αυτούς ωφέλιμους πλανήτες του ζωδιακού κύκλου μαζί στον τομέα των σχέσεών σας, η ευτυχία είναι η μόνη επιλογή. Το Σάββατο, είναι πιθανό ο σύντροφος να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα ένα όνειρό σας. Είστε πραγματικά ευλογημένοι. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

Ιχθύες

Ένα ρομάντζο στο γραφείο βρίσκεται στον ορίζοντα. Αυτή την Παρασκευή, η ερωτική Αφροδίτη θα περάσει στον επαγγελματικό σας τομέα, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 18 Ιουλίου. Αν περνάτε πολύ χρόνο με έναν συνάδελφο δουλεύοντας σε κάποιο πρότζεκτ που θα ωφελήσει και τους δύο επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν πυροτεχνήματα! Ο ερώτημα είναι: τι πρόκειται να κάνετε εσείς για αυτό; Ρωτήστε κάποιον που σέβεστε για συμβουλή –καθώς θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν πρέπει ή όχι να κάνετε κάποια κίνηση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 1-7/6.

 

zwdia-taro-astra