Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 10/11

zwdia-erwtiki-symvatotita

Κριός

zwdia: θα εμφανιστούν κάποια έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις από την ευθυγράμμιση ανάμεσα στην σεληνη και τον ερμή στο ζωδιο του σκορπιου. Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο γεγονός στο μυαλό σας, είναι καλή στιγμή να απελευθερωθείτε από τα συγκεκριμένα συναισθήματα που σας δημιουργεί. Φαίνεται πως ένα βάρος θα φύγει από πάνω σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν θέλετε ηρεμία και το μόνο που παίρνετε είναι συναισθηματικό άγχος, τότε κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό. Η επαφή της σεληνης με τον ερμή και τον ποσειδώνα, υποδηλώνει πως μία συζήτηση με έναν φίλο ή η ευκαιρία για χαλάρωση μέσα σε καλή παρέα, θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε. Κάντε ένα βήμα πίσω και θα κάνετε καλό στον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: η σωματική άσκηση και η επίσκεψη στο γυμναστήριο ίσως είναι ο τρόπος για να εντυπωσιάσετε κάποιον και να φυτέψετε τους σπόρους ενός ρομάντζου. Επίσης, η ευκαιρία να βλέπετε ο ένας τον άλλον συχνά, θα ενισχύσει τα συναισθήματα και των δυο σας. zwdia σε σχέση: αν και η επαφή της αφροδιτης με τον δια φέρνει ευκαιρίες για να μοιραστείτε καταστάσεις, μην αποκαλύψετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Μήπως μία γνωριμία έχει γίνει υπερβολικά έντονη συναισθηματικά; Αν ναι, δεν είναι καλή στιγμή να παραδοθείτε στα συναισθήματά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ερωτευτεί, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι. Αν και ένας έμπιστος φίλος μπορεί να σας δώσει κάποιες συμβουλές, θα χρειαστεί να γίνετε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας για αυτό που σας αξίζει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

zwdia σε σχέση: θα κάνετε μία μεγάλη αποκάλυψη με τον συντροφο σας για ένα δύσκολο πρόβλημα. Ωστόσο, αν έχετε την διάθεση να ακούσετε χωρίς βιασύνη, τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα. Ελεύθεροι: ο διας στο ζωδιο σας, σας παροτρύνει να ζήσετε μία ερωτική περιπέτεια, αλλά ίσως προτιμήσετε να μείνετε μέσα για να μειώσετε την ένταση της ημέρας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν παρατηρήσετε πως χτίζεται ένταση, μην το δείτε σαν σημάδι πως πρέπει να προβείτε σε πράξεις, αλλά σαν ευκαιρία για να σταματήσετε και να σκεφτείτε ποιο συναίσθημα σας οδηγεί. Αν παραδοθείτε σε υποψίες ή στην παράνοια όσον αφορά τον συντροφο σας, η σημερινή ευθυγράμμιση προτείνει να σταματήσετε αυτή τη συμπεριφορά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: αξίζει να ρίξετε μία ματιά στη ζωή σας και να απομακρύνετε οτιδήποτε κοστίζει και δεν σας χρειάζεται. Αν το κάνετε, θα εκπλαγείτε με τα λεφτά που θα κερδίσετε. Ελεύθεροι: η κίνηση σε νέους κύκλους θα παίξει μεγάλο ρόλο στην γνωριμία ενός ανθρώπου που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Ωστόσο, αγνοήστε οποιονδήποτε μοιάζει με μπελάδες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η σημερινή επαφή του αρη με τον πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας, υποδηλώνει πως θα απαντήσετε γρήγορα αν κάποιος πατήσει τα κουμπιά σας. Σαν αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να αποφύγετε ακραίες και άβολες καταστάσεις. Αν πρέπει να μιλήσετε, περιμένετε μέχρι να νιώσετε χαλαροί έτσι ώστε να συζητήσετε για παραγωγικές λύσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

zwdia σε σχέση: τα οικονομικά θα φέρουν διαφωνίες, καθώς η σημερινή ενέργεια θα δώσει ένταση σε ένα αρκετά μικρό ζήτημα. Αν μπορέσετε να αποφύγετε αυτά τα θέματα θα είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε την ειρήνη. Ελεύθεροι: τα πράγματα δεν θα είναι αυτό που φαίνονται σήμερα, καθώς η επαφή της σεληνης με τον ποσειδώνα θα φέρει ανάμεικτα και μπερδεμένα μηνύματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η παρουσία του δια στον λεοντα θα φέρει πρόοδο στον έρωτα, καθώς θα έχετε την θέληση να μοιραστείτε και όχι να κρατήσετε μυστικά. Επίσης, μία ευγενική προσέγγιση στο ερωτικό σας ενδιαφέρον θα τον κάνει να νιώσει άνετα και να είναι ειλικρινής μαζί σας. Το χτίσιμο της εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσει να φτάσετε μακριά μαζί του. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας φέρουν αναγνώριση και προσοχή. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν θέλετε να διατηρήσετε μία νέα φιλία. zwdia σε σχέση: μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας εμποδίσουν να δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό. Η τάση να κολλάτε στα δοκιμασμένα και συνηθισμένα, είναι λάθος. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: το ένστικτό σας είναι ισχυρό, αλλά η σημερινή έντονη ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως ίσως δημιουργηθεί μία μοιραία έλξη. Αν κάποιος μοιάζει ακαταμάχητος, τότε να θυμάστε πως το μονοπάτι του έρωτα δεν πρόκειται να είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. zwdia σε σχέση: φέρτε λίγο ρομάντζο στην καθημερινότητά σας και εκπλήξτε τον συντροφο με μία παθιασμένη έκπληξη. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.