ερωτοσκοπιο Δευτέρα 10/11

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο Δευτέρα 10/11

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο-Κριός: Μια εξαιρετική ημέρα για τους περισσότερους Κριούς που θα δεχτούν την αγάπη και τον έρωτα του συντροφικού τους ταιριού μέσα από πράξεις. Καλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας!

 

ερωτοσκοπιο-Ταύρος: Από τις πρωινές ώρες θα δείξει η μέρα τις προθέσεις της, μιας και θα έχετε την υποστήριξη του / της συντρόφου σας, στις δικές προσπάθειες, κάτι που θα σας έλξει περισσότερο.

 

ερωτοσκοπιο-Δίδυμοι: Θα δεχτείτε αρκετά παράπονα και έντονη κριτική από τον άνθρωπο σας, μιας και η στάση σας τελευταίο διάστημα και  η διάθεση σας δεν εκπέμπει ερωτισμό. Ακούστε και διορθώστε!

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο-Καρκίνος: Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά γενικά και όλο το ζωδιο, θα βρεθούν μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις από το συντροφικό τους ταίρι, που θα γίνει πολύ πιο εξωστρεφές στο ερωτικό κομμάτι. Τυχερούληδες.

 

zwdia

 

ερωτοσκοπιο-Λέων: Είστε οι ευνοημένοι της ημέρας, καθώς το βράδυ θα συνδυάσετε, οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες και παρελθοντολογικές αναθερμάνσεις, και οι δεσμευμένοι θα έχουν εκδηλώσεις έρωτα από το έτερον ήμισυ.

 

ερωτοσκοπιο-Παρθένος: Μια δύσκολη ημέρα από τις μεσημεριανές μέρες, όπου θα υπάρξουν καυγάδες και εντάσεις με τον άνθρωπο σας, καθώς η θέση της Αφροδίτης βγάζει μικροζήλιες μεταξύ σας.

 

ερωτοσκοπιο-Ζυγός: Ζυγίστε τα και αποφασίστε…τι θέλετε να κρατήσετε. Το ‘όλα μαζί’ δεν σας τιμά! Οι περισσότεροι ζείτε σε παράλληλες καταστάσεις και μπλεγμένα συναισθήματα. Κοιτάχτε μέσα σας, πάρτε χρόνο και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας.

 

ερωτοσκοπιο-Σκορπιός: Η επιθετική όψη Δία-Πλούτωνα, θα σας έχει σε μόνιμη ένταση μέχρι και τις βραδινές ώρες, όπου μπορεί να σας εκνευρίσουν και τα πιο ασήμαντα πράματα, και να ξεσπάσετε στο ταίρι της. Δείξτε τον αυτοέλενχο σας.

 

zwdia

 

ερωτοσκοπιο-Τοξότης: Όλο το 24ωρο, θα είναι γεμάτο από φίλους  – γνωστούς – συνεργάτες  να σας προσκαλούν σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.  Δείτε τα όλα και διαλέχτε το καλύτερο…επίσης ο ταίρι σας, για το βράδυ θα έχει κιάλλες προτάσεις!!!

 

ερωτοσκοπιο-Αιγόκερως: Αν αφήσετε την βολική πολυθρόνα, και βγείτε έξω τις βραδινές ώρες, δεν αποκλείεται να πέσετε πάνω σε άτομο που εδώ και καιρό σας ενδιαφέρει περισσότερο από την άνωθεν βολική πολυθρόνα σας.

 

ερωτοσκοπιο-Υδροχόος: Αν είστε σε φάση να διαλύσετε κάτι προβληματικό στον συναισθηματικό σας τομέα, μην το κάνετε σήμερα…δεν θα έχει βαρύτητα η επιλογή σας. Θα ξανακατρακυλήσετε σίγουρα.

 

ερωτοσκοπιο-Ιχθύς: Θα έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε ειλικρινά με τον άνθρωπο σας και να κάνετε αλλαγές σε θέματα που σας ενοχλούν. Μιλήστε ειλικρινά και απαιτήστε.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μια εξαιρετική εβδομάδα ξεκινάει για τα περισσότερα ζωδια του αέρα που θα δουν τα συναισθήματα των ανθρώπων που τους ενδιαφέρουν, ήδη σε σχέση και μη, να εκδηλώνονται.

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης

 

Τηλ προβλέψεων: 875-876-8024

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ