Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 3/11

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-22-5

Κριός

zwdia: η σημερινη ευθυγράμμιση δημιουργεί αρκετή δράση στον τομέα της οικειότητας και του ρομαντισμού, και ενισχύεται από την επαφή του ηλιου με τον πλούτωνα. Σαν αποτέλεσμα θα νιώσετε την επιθυμία να πάτε μία σχέση παραπέρα, καθώς εντείνεται το πάθος. Σιγουρευτείτε πως το άτομο αυτό έχει την ίδια άποψη, αλλιώς θα απογοητευτείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: είναι μία από εκείνες τις ημέρες που ξέρετε πως είστε ωραίοι και πως όλα τα μάτια είναι πάνω σας. Επίσης, η επαφή του ηλιου με τον πλούτωνα, ενισχύει αυτό το γεγονός και γίνεστε πρακτικά ακαταμάχητοι. Σαν αποτέλεσμα, η διασκέδαση θα είναι απίστευτη. zwdia σε σχέση: ένα απόγευμα μέσα και η πιθανότητα να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί θα σας ανταμείψει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Οι σχέσεις κυλούν μια χαρά, έτσι αξίζει να δείξετε στον άνθρωπό σας πόσο πολύ νοιάζεστε. Ένα δώρο ή μία έξοδος για φαγητό θα προσθέσει σπίθα στο ρομάντζο. Ελεύθεροι: η επαφή του ερμή με τον δια ίσως είναι υπεύθυνη για μία συνάντηση που θα σας συναρπάσει με περισσότερους από έναν τρόπους. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: η επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα θα αυξήσει την ένταση σε ένα εξελισσόμενο ρομάντζο, κάνοντας τα πράγματα ανάμεσά σας επείγοντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ενδώσετε στον πειρασμό αν δεν θέλετε. zwdia σε σχέση: η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει την επιθυμία για μία αλλαγή συμπεριφοράς ή εικόνας, η οποία θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Αν ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, ευχαριστείτε και τους άλλους. Πάρτε την πρωτοβουλία και μην ανησυχείτε για αυτά που λένε οι άλλοι. Αργότερα, η συζήτηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο θα ξυπνήσει αναμνήσεις. Θα ανακαλύψετε τον λόγο που αν δώσετε προσοχή στα συναισθήματά σας και στις επαφές σας, μπορείτε να γιατρέψετε πληγές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Η επιθυμία να μάθετε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια όσον αφορά κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον ή τον συντροφο σας, σας έχει γεμίσει περιέργεια. Θέλετε να διαβάσετε τα πάντα για τύπους προσωπικότητας ή να μαζέψετε συμβουλές για το πώς να κάνετε τις σχέσεις διασκεδαστικές, αλλά και παραγωγικές. Εν ολίγοις, ήρθε η ώρα να ρίξετε μία ματιά στο πώς να βελτιώσετε αυτά που ήδη έχετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: μία καλή ημέρα να σκεφτείτε τα οικονομικά σας και το αν μπορείτε να αγοράσετε ένα αντικείμενο που θέλετε εδώ και καιρό. Αν σκεφτείτε προσεκτικά θα βρείτε μία λύση. Ελεύθεροι: προσκαλέστε φίλους στο σπίτι ή κάποιον που τώρα μαθαίνετε για καφέ και για συζήτηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Σκέφτεστε ιδιαίτερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ίσως ένας φίλος ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον συμπεριφέρεται διαφορετικά και αναρωτιέστε το γιατί. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να διαβάζετε υπερβολικά την κατάσταση, πράγμα αρκετά πιθανό με την σημερινή έντονη ευθυγράμμιση των πλανητών. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Σκάβοντας βαθιά θα βρείτε μία λύση σε ένα ρομαντικό δίλημμα. Η σημερινή ευθυγράμμιση σας οδηγεί στο να βρείτε τι είναι καλύτερο για όλους και ποιες πράξεις θα αυξήσουν την ευτυχία σας. Ωστόσο, υπάρχει διασκέδαση γύρω σας, για αυτό περάστε την μέρα σας με κάποιον που σας καταλαβαίνει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Η σημερινή συναισθηματική ενέργεια, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα, όσον αφορά τις ανησυχίες της σχέσης σας. Σκέφτεστε όλα όσα έχουν ειπωθεί πάνω στη στιγμή, μαζί με την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε, ακόμα και αν νιώθετε πως δεν είναι αρκετό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με διασκέδαση και ψυχαγωγία, για αυτό κάντε την ευχαρίστηση προτεραιότητα. Κυνηγήστε ένα ενδιαφέρον ή μία πιθανή κατάκτηση που θέλετε. Η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως το ρομάντζο θα ανεβάσει την θερμοκρασία. zwdia σε σχέση: μετά το άγχος και τους περιορισμούς της ημέρας, δείξτε ευγνωμοσύνη για την υποστηρικτική στάση του συντρόφου σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

zwdia σε σχέση: οι σχέσεις θα είναι σχετικά έντονες, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας. Όμως, με τόσο πολύ συναίσθημα, θα υπάρξει το αντίθετο αποτέλεσμα, και όχι ειρήνη και ηρεμία –κάτι που θέλετε οπωσδήποτε. Ελεύθεροι: βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους και κάντε παρέα με αυτούς που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia διαβάστε επίσης: