zwdia: ερωτοσκοπιο Δευτερα 3/11

lovers_in_the_wind_by_alexgphoto-d6ak8yn

zwdia: ερωτοσκοπιο Δευτερα 3/11

ζωδια-Ζυγός:  Μην το πολυσκέφτεστε…τολμήστε και κάντε τις απαραίτητες επικοινωνίες, προκειμένου το βράδυ, να συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει να γνωρίστε καλύτερα. Οι πλανήτες και τα αστέρια για τις επόμενες ώρες συμμαχούν μαζί σας.

 

ζωδια-Σκορπιός:  Είστε σε εποχή που όλοι και όλα κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς. Για το βράδυ…επιλέξτε κάτι elegant και εκπλήξτε το συντροφικό σας ταίρι ευχάριστα. Ιδανική ημέρα για βραδινές εξορμήσεις για τα ελεύθερα παιδιά.

 

 

 

ζωδια-Τοξότης: Εσείς πύρινο ζωδιο, με στατιστικά τις περισσότερες κατακτήσεις του ζωδιακού, μην απογοητευτείτε αν σήμερα λάβετε μια απορριπτική πρόταση από το άτομο που προσδοκούσατε ότι θα αντιδράσει θετικά στις προτάσεις σας. Και η ζωή συνεχίζεται!

zodia-taro-45

 

ζωδια-Αιγόκερως: Αν τα καταφέρετε και φτιάξετε την μέτρια διάθεση σας…τότε να είστε σίγουροι ότι οι απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας θα σας αποζημιώσουν μέσα από την καλή σας παρέα, και ίσως μια νέα γνωριμία.

 

ζωδια-Υδροχόος:  Αφήστε λίγο του 4 τοίχους του γραφείου σας, και βγείτε αυτό το βράδυ και θα δείτε ότι πολλά άτομα θα ενθουσιαστούν με την επανεμφάνιση σας στα γνωστά λημέρια. Αν είστε σε δέσμευση προτιμήστε κάτι διαφορετικό, αντί από το κλασσικό για βόλτα, με το ταίρι σας

 

ζωδια-Ιχθύς: Είστε οι καλύτεροι από τους 11 πιο πάνω! Η βραδιά είναι δική σας. Άρα στολιστείτε, και φλερτάρετε μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα δεσμευμένα Ψαράκια, θα έχουν την  τύχη να δεχτούν ερωτικές εξομολογήσεις από το ταίρι τους!

 

 

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος μήνας, που θα δώσει στα υδάτινα ζωδια ένα αέρα ανανέωσης στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις-γάμους, αλλά και στους ελεύθερους παραπάνω ποιοτικές γνωριμίες.