Αιγόκερως και φλερτ

Κοινοποίηση:

Οι αρετές του Αιγόκερου, σταθερότητα, πίστη, αφοσίωση και υπευθυνότητα, δεν ταιριάζουν με την ιδέα του φλερτ όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνεται ο πολύς κόσμος. Όπως και οι Ταύροι, έτσι και οι Αιγόκεροι έχουν μια βαθιά ριζωμένη ανάγκη να αισθάνονται ορισμένα πράγματα και σαν τους Παρθένους ανάγουν σε τέχνη την ανησυχία –δύο ιδιότητες που μπορούν να υποσκάψουν τις ικανότητές τους με το άλλο φύλο.

 
Οι Αιγόκεροι όμως είναι και πολύ σεξουαλικά άτομα και κάθε σχέση πρέπει να ξεκινήσει από κάπου. Μπορεί τα στοιχεία επιπολαιότητα, πνεύμα και ελαφρότητα να μην υπάρχουν στην εξίσωση, αλλά έτσι και αποφασίσουν να κατακτήσουν κάποιον, κερδίζουν το παιχνίδι με την επιμονή και την αποφασιστικότητά τους.

 
Ο Αιγόκερως προχωρεί στο παιχνίδι του έρωτα αργά αλλά με σιγουριά. Αυτά τα άτομα δε θα μπουν καθόλου στο παιχνίδι αν δεν είναι πεπεισμένα πως υπάρχει σοβαρός λόγος να το κάνουν και όταν το αποφασίσουν και ριχτούν στην προσπάθεια περιμένουν αποτελέσματα. Οι Αιγόκεροι είναι συχνά τρομερά ντροπαλοί όταν κάνουν τα πρώτα βήματα και μπορεί να δώσουν την εντύπωση πως πρόκειται για άτομα υπερβολικά σοβαρά. Αλλά αν το αντικείμενο του πόθου τους μείνει αρκετή ώρα κοντά τους ώστε να τους δώσει αυτοπεποίθηση, η έμφυτη θέρμη τους και το χιούμορ που το συγκρατούσε τόσο καιρό ο Κρόνος, θα ανέβουν στην επιφάνεια και θα τους κάνει να λάμψουν.

zodia-zvdia-22

 
Όταν πρόκειται για ζητήματα της καρδιάς, οι Αιγόκεροι δεν είναι ποτέ επιπόλαιοι, ούτε παίζουν με τα αισθήματα των άλλων. Το φλερτ- αν τα καταφέρουν ποτέ να επιδοθούν σε αυτό –δεν είναι παρά το πρώτο βήμα για ένα σοβαρό, μόνιμο δεσμό. Η επιπολαιότητα και η διασκέδαση έρχονται μετά –όταν βεβαιωθούν απόλυτα πως η καρδιά τους βρίσκεται ασφαλής, σε καλά χέρια.