αντρας αιγοκερως: 10 συμβουλές για να κερδισεις τη καρδια του

αντρας-αιγοκερως-zwdia-taro-ωροσκοπιο

αντρας αιγοκερως: 10 συμβουλές για να κερδισεις τη καρδια του

 

Ο αντρας αιγοκερως είναι γνωστό πως είναι πιστός, ευφράδης και δεσμευμένος από τη φύση του. Ο αντρας αιγοκερως συνήθως έλκεται από γυναίκες που έχουν ισορροπημένη συμπεριφορά. Ορίστε μερικές συμβουλές για να κερδίσεις τη καρδιά του.

 

αντρας αιγοκερως: αξιοπιστία

Θέλει οπωσδήποτε εμπιστοσύνη σε μία ερωτική σχέση. Το ίδιο ακριβώς ψάχνει και σε μία σύντροφο. Θέλει η γυναίκα να είναι ειλικρινής και αξιόπιστη.

 

αντρας αιγοκερως: σοβαρότητα

Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που είναι παιχνιδιάρες και ανέμελες από τη φύση τους. Τέτοια είδους συμπεριφορά τον απωθεί.

zodia-zvdia-22

 

αντρας αιγοκερως: παράδοση

Του αρέσουν οι συντηρητικές γυναικες. Του αρέσουν οι νοικοκυρές. Σιχαίνεται τις υπερβολικά εξωστρεφείς γυναίκες.

 

αντρας αιγοκερως: πιστη

Δεν ανέχεται κανενός είδους μη λογική συμπεριφορά στη σχέση. Απαιτή πίστη στον ερωτα. Δεν του αρεσουν καθόλου οι γυναίκες που φλερτάρουν συνεχώς.

 

αντρας αιγοκερως: σεβασμός

Θέλει να τον σέβονται και ψάχνει μία γυναίκα που να μπορεί να τη σεβαστεί και αυτός. Δεν του αρέσει καθόλου η αδικία και τα ψεματα. Θέλει διαφάνεια στη σχεση.

 

αντρας αιγοκερως: αυτοπεποίθηση

Του αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να επικοινωνήσουν με ανεση και αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που τον τρελαίνει. Σιχαίνεται τις αδυναμες γυναίκες.

 

αντρας αιγοκερως: πρακτική συμπεριφορά

Σιχαίνεται τις γυναίκες που γκρινιάζουν ή που παραπονιούνται για τα μικρά πράγματα της ζωής. Του αρέσουν οι γυναίκες που προσαρμόζονται στις καταστάσεις. Θέλει η σύντροφος να είναι αρκετά πρακτική στη προσέγγισή της.

 

αντρας αιγοκερως: υποστήριξη

Ψάχνει για συναισθηματική υποστήριξη στη σχεση του. Καθώς βασίζεται στα συναισθηματά του, αυτό το χαρακτηριστικό είναι βασικό για αυτόν.

 

αντρας αιγοκερως: υπομονή

Δεν μπορεί να συνυπάρξει με μία γυναίκα που δεν έχει υπομονή ή που είναι επιθετική. Έλκεται από γυναίκες που ανέχονται καταστάσεις.

 

αντρας αιγοκερως: κατανόηση

Έλκεται από γυναίκες που είναι ώριμες και που μπορούν να τον καταλάβουν. Δεν εκτιμά την παιδιάστικη συμπεριφορά. Στη σύντροφο ψάχνει για μία γυναίκα που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο.

 

αντρας αιγοκερως διαβαστε επισης