Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Αιγόκερω

Δεν χρειάζεται να ανήκετε σε υψηλή κοινωνική θέση, αλλά κερδίζετε έξτρα πόντους αν ο άντρας Αιγόκερως πιστεύει πως έχετε μεγάλες φιλοδοξίες. Αν μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σαν κομψή γυναίκα με γούστο θα τραβήξετε τη προσοχή του. Είναι ρεαλιστής, οπότε εκτιμά τον χρόνο. Θα θέλει να τον ξοδέψει κυνηγώντας μία γυναίκα που αξίζει τον κόπο.

  • Να θυμάστε τα παραπάνω όταν ετοιμάζετε τη μεγάλη αποπλάνηση… κλασσική μουσική να παίζει απαλά, αρκετά αντικείμενα που φωνάζουν πολυτέλεια, ακριβό κρασί κλπ.
  • Αφήστε τον να δει πως έχετε ακριβά γούστα και πως ψάχνετε πάντα για το καλύτερο. Αν πάτε για δείπνο διαλέξτε το πιο ακριβό εστιατόριο με παραδοσιακά φαγητά.

Ο Αιγόκερως αν και είναι ιδιαίτερα σοβαρός και συγκεντρωμένος, είναι αρκετά σεξουαλικός στη κρεβατοκάμαρα.

Όσον αφορά το σεξ, το πάθος του άντρα Αιγόκερω ξυπνά εύκολα και έχει αρκετές σεξουαλικές ορμές. Το πάθος έρχεται πριν το συναίσθημα, αλλά αν του αρέσετε πραγματικά, θα συνδυάσει και τα δύο και θα καλοπεράσετε! Η ισορροπία του πάθους, του ερωτισμού και των συναισθημάτων είναι τέλεια.

zodia-zvdia-22

Καθώς τον έλκει το κοινωνικό στάτους, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την εσωτερική του σεξουαλική επιθυμία, η τάση του να ανάβει με αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως. Αν είστε γυναίκα που ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα χαρείτε να μάθετε πως στην ζωή της κρεβατοκάμαρας μπορείτε να είστε σεξουαλικά ελεύθερη! Ντυθείτε συντηρητικά δημόσια, αλλά φορέστε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε σέξι από κάτω.

  • Αφήστε τις ντροπές –δείξτε του τη συλλογή σας από σεξουαλικά παιχνίδια, θα θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Στην πραγματικότητα ίσως έχει και αυτός μερικά που θα σας τα φανερώσει αργότερα!
  • Πείτε του πως έχετε διεστραμμένη φαντασία όταν είστε μόνοι σας, και σίγουρα θα θελήσει να εξακριβώσει αν ταιριάζει με τη δική του. Είναι από τους άντρες που δεν θέλει να σας βγάλει από τα όριά σας καθώς είναι κύριος στη καρδιά, αλλά αν του πείτε πως τα όρια αυτά είναι ευέλικτα θα χαρεί να σας προσκαλέσει στο μυστικό του κόσμο…
  • Να είστε ειλικρινείς και ωμές μαζί του. Θέλει να ξέρει τι σας αρέσει, πως σας αρέσει, που σας αρέσει… Είναι από τους άντρες που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και θέλει μία γυναίκα που ξέρει επίσης τι θέλει. Και το πιο σημαντικό, δεν φοβάται να το πει!

Ένα αρκετά χρήσιμο πράγμα να θυμάστε είναι πως ο άντρας Αιγόκερως είναι αρχικά κλειστός σε οτιδήποτε αφορά το σεξ, για αυτό όταν ανοιχτεί θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Είναι αρκετά κλειστός χαρακτήρας όσον αφορά τα προσωπικά του θέματα. Ίσως επίσης κρατά καλά κρυμμένες τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις, αλλά εκεί υπάρχει ένα μυστικό… αν παίξετε την αθώα και άπειρη παρθένα θα εμφανιστεί το άλφα αρσενικό που λατρεύει να είναι κυρίαρχος!