ζωδια και αστρολογια: αιγοκερως

ζωδια και αστρολογια: αιγοκερως

 

Το ψύχραιμο, ανέμελο και συλλογιστικό ζωδιο του αιγοκερω ανήκει στα ζωδια της γης, και είναι αποφασισμένο να φτάσει στην κορυφή. Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει έναν αιγοκερω να φτάσει στην επιτυχία, αλλά μερικές φορές η επιθυμία του να πετύχει τον αποξενώνει από την οικογένεια και τους φίλους.

 

Μην γελιέστε, ο αιγοκερως είναι αρκετά στοργικός, αλλά διαφέρει στον τρόπο με τον οποίο δείχνει την αγάπη του. Ο αιγοκερως θέλει να παρέχει στους ανθρώπους που αγαπά, έτσι, η ανάγκη για επιτυχία δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Το ζωδιο του αιγοκερω έχει να κάνει με την φιλοδοξία και η ευτυχία του βασίζεται στη σεβασμό που κερδίζει για τα επιτεύγματά του.

 

Ναι το ζωδιο του αιγοκερω είναι συντηρητικό και άκαμπτο. Όμως γίνεται πολύ καλός αρχηγός και πιστός φίλος.

zodia-zvdia-22

 

ζωδια: τι λατρεύουμε στο ζωδιο του αιγοκερω

Ο αιγοκερως είναι στοργικός και θέλει να προστατεύει τους ανθρώπους που αγαπά. Αν υπάρχει ένας αιγοκερως στη ζωή σας, τότε οι υλικές σας ανάγκες δεν αποτελούν πρόβλημα.

 

ζωδια: γιατί μας τρελαίνει το ζωδιο του αιγοκερω

Οι αιγοκεροι δουλεύουν τόσο σκληρά για να πετύχουν που παραμελούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επίσης είναι τόσο σοβαροί που πολλές φορές κατσουφιάζουν ακόμα και όταν είναι ευτυχισμένοι.

 

ζωδια: συμβουλή για το ζωδιο του αιγοκερω

Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευέλικτοι και εκτιμήστε αυτά που έχετε. Μην ξεχνάτε να εκτιμάτε τους φίλους, την οικογένεια και τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο εκτιμάτε και την επαγγελματική σας καριέρα.

 

ζωδια: οι πιο συμβατοί συνδυασμοί

Ο ειλικρινής αιγοκερως ταιριάζει απόλυτα με το γλυκό ζωδιο του καρκινου, τον σταθερο ταυρο και το σκληρά εργαζόμενο ζωδιο της παρθενου.

 

ζωδια: οι λιγότερο συμβατοί συνδυασμοί

Ο αργός, σταθερός και δουλευταράς αιγοκερως, δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεων και το ζωδιο των διδυμων.

 

ζωδια διαβάστε επίσης