Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 6/11

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Κριός

zwdια σε σχεση: η σημερινή πανσεληνος, ενθαρρύνει την επιθυμία για ψώνια και απολαύσεις…! Η απόλαυση των μικρών πολυτελειών της ζωής θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Ελεύθεροι: τα συναισθήματά σας θα ενταθούν, αλλά προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από την ένταση της στιγμής. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε αργότερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η πανσεληνος στο ζωδιο σας, σας ενθαρρύνει να απολαύσετε αισθησιακές απολαύσεις και να παραδοθείτε στην διασκέδαση. Η επαφή της σεληνης με τον ονειροπόλο ουρανό, σηματοδοτεί πως δεν θα υπάρξει έλλειψη ρομαντισμού. Αν έχετε να γιορτάσετε κάτι, είναι τέλεια ημέρα για πάρτι και για ραντεβού. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: μία σχέση που απολαμβάνετε μπορεί να είναι πλατωνική προς το παρόν, αλλά δεν σας ενοχλεί. Η πανσεληνος θα σας ενθαρρύνει να πείτε περισσότερα από όσα θέλετε, επιταχύνοντας το ταξίδι της οικειότητας. zwdia σε σχέση: κάποιες οικογενειακές δραστηριότητες, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν αδέρφια, θα σας ανταμείψουν κατά κάποιο τρόπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Η πανσεληνος στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, κρύβει πολλές υποσχέσεις για εσάς. Οι επαφές της σεληνης με τον ποσειδώνα και τον πλούτωνα θα ζωντανέψουν τα πράγματα, αναζωογονώντας το πάθος σε μία μακροχρόνια σχέση ή φέρνοντας ενθουσιασμό σε έναν νέο ερωτα. Μην σπαταλήσετε την πιθανότητα για ευχαρίστηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Θα παρουσιαστεί η επιθυμία για αισθησιακές απολαύσεις και οικειότητα, με την πανσεληνο να σας ενθαρρύνει να την βγάλετε στην επιφάνεια. Θα δυσκολευτείτε να σταματήσετε την έκφραση των προθέσεών σας. Ωστόσο, αν θέλετε η κοινωνική σας ζωή να βελτιωθεί, θα χρειαστεί να δράσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Ίσως υπέρ αναλύετε μία ρομαντική κατάσταση με αποτέλεσμα να πεθαίνει. Η σημερινή πανσεληνος είναι εδώ για να σας βοηθησει, καθώς σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να επιτρέψετε στο ένστικτο να σας οδηγήσει. Πέρα από τις σκέψεις σας, τι σας λένε τα συναισθήματά  σας; Δώστε προσοχή και θα πάρετε μία απόφαση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Η σημερινή πανσεληνος σε έναν από τους πιο ευαίσθητους και προσωπικούς τομείς του χάρτη σας, θα φέρει μία αρκετά ρομαντική ημέρα, όπου θα κάνετε τεράστια άλματα. Σας περιμένει ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο στοργή. Ή ίσως απολαύσετε την παρέα του εαυτού σας, με το να βυθιστείτε στις αισθήσεις σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Αν και η πανσεληνος στο ζωδιο του ταυρου σας ενθαρρύνει να  συζητήσετε αντίθετες απόψεις, ίσως ανακαλύψετε πως η έλλειψη συμβιβασμού κάνει την μέρα πιο συναρπαστική και αυξάνει το πάθος. Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σας, είναι μία ημέρα που μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί, αρκεί να έχει να κάνει με τις πέντε αισθήσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Αν ήσαστε πολυάσχολοι τώρα τελευταία, η σημερινή πανσεληνος σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε πιο ήρεμες και χαλαρές οδούς. Ελεύθεροι: κάντε έναν περίπατο στην φύση για να νιώσετε όμορφα. zwdia σε σχέση: το απόγευμα με τον συντροφο σας θα είναι τέλειο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Είναι η τέλεια ημέρα για τον ερωτα καθώς η πανσεληνος στον ρομαντικό τομέα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε επιλογές όσον αφορά μία στοργική γνωριμία. Είναι μία ημέρα όπου το φαγητό θα αποτελέσει τον δρόμο για την καρδιά κάποιου. Μαγειρέψτε για τον άνθρωπό σας ή κλείστε τραπέζι σε ένα υπέροχο εστιατόριο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Η βελτίωση της συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποιον, σημαίνει πως νιώθετε και οι δύο άνετα όταν αλληλεπιδράτε. Η παρουσία του δια στον λεοντα θα βοηθήσει τα εμπόδια να εξαφανιστούν, και θα κάνετε την πρώτη κίνηση. Όταν ξέρετε πως μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον, φτάνετε μακριά, ελπίζοντας να νιώθετε όμορφα με την παρέα του. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: το κοινωνικό σας ένστικτο δείχνει δυνατό, ειδικά αν έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες ψυχαγωγικές οδούς. Δεν είναι καλή ημέρα για να ακολουθήσετε τα συνηθισμένα και δοκιμασμένα, όταν μία διαφορετική ματιά μπορεί να φέρει τόσα οφέλη. zwdia σε σχέση: φέρτε τον ρομαντισμό στην καθημερινότητα εκπλήσσοντας τον σύντροφο σας με κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.