αστρολογια: η μαγεία της πανσεληνου

αστρολογια-zwdia

αστρολογια: η μαγεία της πανσεληνου

αστρολογια: καθώς η σεληνη γίνεται συνεχώς πιο φωτεινή, το πνεύμα μας επεκτείνεται και ανοίγει. Το φως της πανσεληνου μας βοηθάει να δούμε κάτι το οποίο αγνοούσαμε, ή μας διευκολύνει να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Η πανσεληνος αποτελεί πράγματα μία περίοδο μαγείας.

Κατά τη διάρκεια της πανσεληνου, η σεληνη στέκεται απέναντι από τον ηλιο. Αυτό δημιουργεί ισορροπία, αρμονία και ισότητα. Έτσι, αν η ζωή ή μία συγκεκριμένη προσωπική κατάσταση φαίνεται εκτός ισορροπίας, τότε κατά τη διάρκεια της πανσεληνου μπορούμε να κάνουμε κάποιες ιάσιμες προσαρμογές.

Καθώς η πανσεληνος φέρνει φως, διορατικότητα και ξυπνάει το υποσυνείδητο, ανακαλύπτουμε πράγματα που μέχρι πριν ήταν καλά κρυμμένα. Αυτή η νέα κατανόηση μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις με νόημα ή να οργανώσουμε καλύτερα μία επαγγελματική ή προσωπική σχέση για να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους.

zodia-zvdia-22

Η σελήνη έχει τεράστια σχέση με τα συναισθήματα, έτσι σίγουρα αυξάνονται κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Η αλήθεια βγαίνει στο φως. Ακόμα και αν τα συναισθήματα μας εκπλήξουν ή είναι πιο δυνατοί από όσο νομίζαμε, μας βοηθούν και μας οδηγούν. Κάνουμε καλύτερες επιλογές και φροντίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Το συμπαν ρίχνει φως στην καρδιά μας, βοηθώντας μας να δούμε τις κρυφές πτυχές της.

zwdia-tenia

Είναι υπέροχη περίοδος για προσωπική αναζήτηση και ίσως περιλαμβάνει διαλογισμό, ημερολόγιο ή θεραπείες όλων των ειδών. Η σεληνη είναι το υποσυνείδητο ή ο κρυφός μας εαυτός. Όταν η σεληνη είναι ολόκληρη, μπορούμε να δούμε μέσα στο υποσυνείδητο, σαν να είναι πλέον τόσο λεπτό το πέπλο ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό, που μπορούμε να αποκτήσουμε προσβαση στη σοφία μας με τρόπους που δεν μπορούμε τον υπόλοιπο μήνα.

Η φροντίδα του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος έχει τεράστια σημασία κάτω από την πανσεληνο. Αν παραμελήσατε το σώμα σας, η πανσεληνος σας υπενθυμίζει τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε καλύτερα. Είτε η πανσεληνος επηρεάσει την ψυχή σας, πυροδοτήσει το μυαλό σας ή ανοίξει την καρδιά σας, φέρνει διορατικότητα η οποία βοηθά να αποκτήσετε μία ύπαρξη γεμάτη νόημα.

zwdia