Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 4/11

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Κριός

zwdia: η σημερινή επαφή του αρη με την σεληνη θα σας δώσει το θάρρος να πείτε τα πράγματα όπως είναι, για αυτό προσέξτε, καθώς οι γύρω σας θα κάνουν το ίδιο. Το θετικό είναι πως επιτέλους θα μιλήσετε για ένα σημαντικό θέμα με κάποιον, κάτι που αναβάλετε τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά ωμοί, καθώς θα το μετανιώσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η διέλευση της σεληνης εμπλουτίζει τα συναισθήματα σας, όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σας, και ειδικά αν έχετε ρομαντική διάθεση. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να εκνευριστείτε. Με όποιον και αν είστε, αποφύγετε να ενδώσετε σε συναισθήματα που μπορούν να αναστατώσουν τα πράγματα, και επικεντρωθείτε στην αρμονική αλληλεπίδραση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η θετική ροή της επικοινωνίας με κάποιον, θα παγώσει, καθώς η σεληνη στο ζωδιο του κριου, προκαλεί τον αρη και τον πλούτωνα. Αν και νιώθετε πως είναι άβολο να υποστηρίξετε τη θέση σας, ειδικά αν υπάρχει εκνευρισμός, θα ανακαλύψετε πως η σωστή συμπεριφορά και αποφυγή ακραίων καταστάσεων, μπορούν να βελτιώσουν την ημέρα σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: αποφεύγοντας τους δύσκολους ανθρώπους, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσετε το απόγευμά σας. Το γρήγορο μυαλό και οι αυθεντικές σας ιδέες θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές σε κάποιον σήμερα. zwdia σε σχέση: μία γενική παρεξήγηση σηματοδοτεί πως δεν υπάρχει άριστη επικοινωνία με τον συντροφο σας. Για ένα ευχάριστο απόγευμα, αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Αν θέλετε τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και ένα σημαντικό άτομο να παραμείνουν ανέμελα, μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, παρόλο που υπάρχει η πιθανότητα να φέρετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Η σημερινή ενέργεια θα φέρουν συναισθήματα στην επιφάνεια τα οποία προσπαθείτε να καταπιέσετε. Πρέπει να βρείτε τη σωστή ισορροπία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ίσως να μην σας αρέσουν τα λόγια ενός φίλου σήμερα, αλλά είναι καλύτερο να προσαρμοστείτε και όχι να τσακωθείτε μαζί του. Κάποιες αντικρουόμενες ενέργειες προτείνουν πως θα προκύψει ένα μακροχρόνιο θέμα το οποίο θα σας χαλάσει τη διάθεση. Αντιμετωπίστε το αντί να το αγνοείτε δια παντός. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Το σεξαπίλ σας και  ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι στα ύψη, υποδηλώνοντας πως πολλοί θα υποκύψουν στην γοητεία σας. Όμως, θα αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή την νέα δημοτικότητα. Αν σκέφτεστε να κινηθείτε σε νέους κύκλους, είναι καλή περίοδος, καθώς θα κάνετε καλή εντύπωση και θα προσεγγίσετε ανθρώπους με ευκολία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ένας φίλος ή ο συντροφος σας, θα πατήσει τα κουμπιά σας σήμερα και η σχέση θα υποφέρει. Το χειρότερο πράγμα είναι πως κάτι μικρό θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Αν θέλετε να διατηρήσετε την ειρήνη, παραμείνετε ήρεμοι και καλοί, όσο και αν νιώθετε πως η δημιουργία σκηνής σας αντικατοπτρίζει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: αν και ένας φίλος δείχνει επαναστατικός, η ανέμελη προσέγγισή του απέναντι στη ζωή πρόκειται να σας ανοίξει κάποιες πόρτες, αφήνοντάς σας αναζωογονημένους. zwdia σε σχέση: όσο περισσότερο συζητάτε ιδέες και πρότζεκτ, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο ενθουσιασμός σας. Αν συνεργαστείτε θα πραγματοποιήσετε κάποιο ονειρο σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: η επαφή του ηλιου με τον πλούτωνα υποδηλώνει την ικανότητα να αποστασιοποιείστε, θα είναι απαραίτητ προσόν για την επιβίωση μίας φιλίας ή ενός ρομάντζου. zwdia σε σχέση: παρά τα καλά της ζωής σας, δεν νιώθετε έμπνευση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά χαλαρώστε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η επαφή της σεληνης με τον ουρανό αποκαλύπτει πως σήμερα θα ψάξετε για ενθουσιασμό, πράγμα που μπορείτε να βρείτε αν συναντηθείτε με ανθρώπους που σας μοιάζουν. Κανονίστε κάτι που μπορεί να σας αναζωογονήσει. zwdia σε σχέση: ο συντροφος θα σας εκνευρίσει, για αυτό μην βασιστείτε πάνω του για κάτι σημαντικό, ακόμα και αν σας δώσει υποσχέσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

zwdia σε σχέση: σήμερα θα είναι εύκολο να εξαντλήσετε τον εαυτό σας πέρα από κάποια ορια –ίσως και οικονομικά. Σήμερα, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες και απολαύσεις. Ελεύθεροι: μία σχέση που φαίνεται πως έχει παγώσει, θα ζεσταθεί ξανά σήμερα, ειδικά αν έχετε την θέληση να διατηρήσετε ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.