zwdia: Ερωτοσκόπιο Τρίτης 4/11

Aphrodite-Greek-Goddess-of-love-beauty-and-Sexua-58945719068

zwdia: Ερωτοσκόπιο Τρίτης 4/11

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός: Η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη, μιάς και τα καμώματα της Αφροδίτης, δεν αποκλείετε να σας φέρουν μπροστά στις διπλές καταστάσεις που συντηρείτε εδώ και καιρό. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να προλάβετε.

 

ζωδια-Ταύρος: Ιδίως οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα δουν, από το συντροφικό τους ταίρι, μια υπερβολή συναισθημάτων, αλλά ίσως και εντάσεων / απαιτήσεων. Προς το βράδυ τα πράματα ηρεμούν

 

ζωδια-Δίδυμοι: Είστε οι καλύτεροι της ημέρας, μιάς και από το πρωί θα δεχτείτε μια όμορφη πρόταση για νυχτερινή διασκέδαση, από άτομο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Αν έχετε σχέση με ζωδιο της γης, προσοχή σε μικροπαρεξηγήσεις.

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος: Τα άστρα για σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά με εσάς τους γεννημένους μετά τις 25/06, μιας και ο/η σύντροφος σας, θα σας δείξει μεγαλύτερο όγκο συναισθημάτων και μια παραπάνω προσοχή, που αυτόν τον καιρό τόσο έχετε ανάγκη.

 

 

ζωδια-Λέων: Η μέρα σας μπορεί να ξεκίνησε με κάποιες μικροπαρεξηγήσεις με το έτερον ήμισυ, αλλά όσο θα πλησιάζουμε το βράδυ, αυτό θα αποτελεί ξεχασμένο γεγονός, και η νύχτα θα σας αποζημιώσει ποικιλοτρόπως!

 

ζωδια-Παρθένος: Αν τα καταφέρετε και οργανώσετε κάτι πρωτότυπο για το βράδυ σας, με το συντροφικό σας ταίρι, να είστε σίγουροι ότι η ψυχολογία σας θα φτάσει και θα παραμείνει στα ύψη. Ενεργοποιηθείτε πια. Υπέροχη ημέρα από το μεσημέρι και μετά.

 

ζωδια-Ζυγός: Αέρινα πλάσματα…σας εφιστούμε την προσοχή…τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας θα σας δώσουν έναν επιπλέον εκνευρισμό, λόγω της ασυνεννοησίας με τον άνθρωπο σας. Αφήστε και κάτι να πέσει κάτω.

 

ζωδια-Σκορπιός: Γενικότερα η εβδομάδα είναι θετική και ιδίως η σημερινή ημέρα που θα σας βρει ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους να αποζητούν την παρέα σας. Το βράδυ έχετε έκπληξη από το ταίρι σας…!

 

zwdia

 

ζωδια-Τοξότης: Τυχόν παρερμηνείες με τον / την σύντροφο σας θα συμβούν σήμερα λόγω της δύσκολης θέσης του Ερμή, ως προς το ζωδιο σας. Μην δώσετε μεγαλύτερη έκταση και αφήστε την μέρα να κυλήσει χωρίς εντάσεις.

 

ζωδια-Αιγόκερως: Η τάση της ημέρας για ασταμάτητο ‘safari shopping’, δεν θα σας γεμίσει τα συναισθηματικά κενά. Προσπαθήστε να εντάξετε τον εποικοδομητικό διάλογο στην σχέση σας.

 

ζωδια-Υδροχόος: Βγείτε από το σπίτι και απολαύστε έναν ωραίο περίπατο με το άτομο που είναι κοντά στην καρδιά σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν  θετικές συναναστροφές και οι νυχτερινές ώρες θα είναι γεμάτες με νέες γνωριμίες

 

ζωδια-Ιχθύς: Όλη μέρα θα έχει πολυκοσμία και έντονη κινητικότητα. Αυτό που σας αρέσει δηλαδή! Τα τηλέφωνα θα κοκκινίσουν, και μέχρι το βράδυ θα έχετε αποφασίσει πώς θα διασκεδάσετε….μιας και οι επιλογές είναι πολλές και ‘ενδιαφέρουσες’!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Γενικά η μέρα διακατέχετε από περίεργες όψεις στα γήινα ζωδια, οπου θα βγάλουν στην επιφάνεια περισσότερο συναίσθημα και τυχόν παράπονα. Για τους συντρόφους αυτών…αφουγκραστείτε τι σας λένε!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

Τηλ προβλέψεων 875-876-8065

 

zwdia διαβάστε επίσης