Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 10/11

imerisies-provlepseis-zodia-pempti-5-6

Κριός

zwdia γενικά: να περιμένετε λίγες αναταράξεις στην αρμονία που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες. Για παράδειγμα, οι ανάγκες σας ίσως να μην ταιριάζουν με τις ανάγκες του συντρόφου σας ή των φίλων σας. Θα υπάρξουν μικρές ανησυχίες για το μέλλον, οι οποίες θα επηρεάσουν την διάθεση των ανθρώπων. Εν ολίγοις, δεν είναι καλή ημέρα για να ψάξετε την συναισθηματική αρμονία.

Ερωτικά zwdia: θα εμφανιστούν κάποια έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις από την… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: θα κάνετε πολύ θετική εντύπωση σε κάποιον σήμερα, και η εντύπωση αυτή θα σας οδηγήσει πολύ μακριά. Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρετε αυτή τη στιγμή πόσο σημαντική θα είναι αυτή η αλληλεπίδραση, αλλά να είστε σίγουροι πως θα είναι προς όφελός σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: σαν άτομα που εκτιμούν την στοργή και την καλοσύνη, νιώθετε αρκετά άβολα με την σημερινή διάθεση. Θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε το χαμόγελο κάποιου ή να πετύχετε την αρμονία. Επίσης, η ένταση θα περάσει και στα αδέρφια σας –ακόμα και στους στενούς φίλους. Προετοιμαστείτε να σκύψετε το κεφάλι.

Ερωτικά ζωδια: Αν θέλετε ηρεμία και το μόνο που παίρνετε είναι συναισθηματικό άγχος… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε άγχος για κάτι. Περιμένετε κάτι πολύ μεγάλο. Δυστυχώς, όμως δεν είναι ακόμα ο καιρός. Είστε σχεδόν εκεί, αλλά όχι ακριβώς. Κάντε λίγο υπομονή ακόμα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: η ανυπομονησία για άνεση και μικρές, απλές απολαύσεις στην ζωή, θα σας δώσουν την θέληση να πάρετε πρωτοβουλίες σήμερα. μήπως έχετε αποφασίσει να αφήσετε λίγο την καριέρα σας στην άκρη; Ή ίσως σας έχει αποθαρρύνει η έλλειψη ενθουσιασμού στους συνεργάτες σας; Ό, τι και αν συμβαίνει είναι καλή ημέρα να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η σωματική άσκηση και η επίσκεψη στο γυμναστήριο ίσως είναι… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η φαντασία σας κορυφώνεται, για αυτό χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Εντυπωσιάστε τους ανθρώπους με το πόσο καλά μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας καλλιτεχνικά και δημιουργικά μέσα, αντί να ακολουθήσετε τους κανόνες.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: τις τελευταίες ημέρες, ήσαστε αρκετά τυχεροί οικονομικά. Όμως η σημερινή ημέρα θα αποτελέσει εξαίρεση. Αν σχεδιάζετε μία επένδυση, να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, ή να αγοράσετε κάτι μεγάλο, αναβάλετέ το για μία άλλη ημέρα. Δεν θα το μετανιώσετε!

Ερωτικά ζωδια: Μήπως μία γνωριμία έχει γίνει υπερβολικά έντονη συναισθηματικά… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η σύγχυσή σας στην εργασία προέρχεται από δύσκολα και αντικρουόμενα συναισθήματα. «ποια συναισθήματα;» ίσως ρωτήσετε. Εκείνα που έχετε βάλει στην άκρη και αρνείστε να δείτε εδώ και καιρό. Αντιμετωπίστε τα επιτέλους.

 

Λέων

Γενικά zwdia: ο τρόπος που φέρεστε όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους είναι δεδομένος. Τι κάνετε; Προσπαθείτε να τους μάθετε κάτι. Φαίνεται πως έχετε πάντα να δώσετε ένα μάθημα, και είστε επιρρεπείς στο να δίνετε συμβουλές όταν δεν σας το ζητάνε. Κάντε την προσπάθεια να αποδεχτείτε τις απόψεις των άλλων για αλλαγή.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: θα κάνετε μία μεγάλη αποκάλυψη με τον συντροφο σας για… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: έχετε την ικανότητα να κατανοείτε τα πράγματα με τρόπους που δεν μπορεί κανένας άλλος. Γνωρίζετε την δυναμική ανάμεσα στους ανθρώπους στην εργασία σας. Αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, αρκεί να μην ενδώσετε στο δράμα τους.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: η φιλοσοφία σας για την ζωή είναι κάτι που σας βγαίνει φυσικά. Άλλοι χρειάζονται να μελετήσουν, να ακούσουν ειδικούς ή να κάνουν διάφορες συμμαχίες. Εσείς από την άλλη μεριά, έχετε κληρονομήσει τον τρόπο που βλέπετε την ζωή από παρελθοντικές εμπειρίες.

Ερωτικά ζωδια: Αν παρατηρήσετε πως χτίζεται ένταση, μην το δείτε σαν… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι μπερδεμένες συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους θα είναι κάτι συνηθισμένο σήμερα. Δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα για να το αποφύγετε, για αυτό προσπαθήστε να μην κρίνετε τους άλλους. Κανείς δεν φταίει.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: δεν δημιουργείτε προβλήματα επειδή τα νέα σας πρότζεκτ απαιτούν ακρίβεια. Τείνετε να σκέφτεστε τις λεπτομέρειες και να χάνετε όλη την εικόνα. Όμως αυτή τη περίοδο δεν υπάρχει αντίθεση ανάμεσα στην μακρόχρονη και στην κοντόφθαλμη ανάγκη. Δείτε τις λεπτομέρειες που θεωρείτε ενοχλητικές, σαν σκαλοπάτια για την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: αξίζει να ρίξετε μία ματιά στη ζωή σας και να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα απογοητευτείτε αρκετά από τους ανθρώπους στην δουλειά που κάθονται όσο εσείς δουλεύετε σκληρά. Η τεμπέλικη και απρόσεκτη συμπεριφορά τους σας εκνευρίζει. Αυτό δεν είναι υγιές. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και μην νοιάζεστε για τους άλλους.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: είναι μία καλή στιγμή να εγκαταλείψετε τα παλιά πιστεύω και τις ξεπερασμένες ηθικές αξίες. Ο τρόπος που βλέπετε τη ζωή έχει αλλάξει και γνωρίζετε το πώς οι ξεπερασμένες ιδέες δηλητηριάζουν τη ζωή σας μερικές φορές. Το παρελθόν δεν σας αφορά πια. Ξεφορτωθείτε αυτά που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή επαφή του αρη με τον πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιος θα σας κατηγορήσει ή θα σας επιτεθεί συναισθηματικά κατά κάποιο τρόπο. Για να διατηρήσετε την ειρήνη, ίσως αποφασίσετε να δηλώσετε αθώοι ή να απομακρυνθείτε από την κατάσταση. Καμία από τις δύο αυτές συμπεριφορές δεν θα αποτελέσουν μακροχρόνιες λύσεις.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: αν δεν προσέξετε και δεν επικεντρωθείτε στο μέλλον, το παρελθόν θα σας προφτάσει. Μην κοιτάτε πίσω, ακόμα και αν δεν βλέπετε τίποτα μπροστά σας. Πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε. Είναι αλήθεια πως είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Όπως και να έχει, προσπαθήστε το.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: τα οικονομικά θα φέρουν διαφωνίες, καθώς η σημερινή ενέργεια θα δώσει… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είστε στην υπέροχη θέση να κάνετε μία μεγάλη κίνηση στην εργασία σας. Αν έχετε κουραστεί από την δουλειά σας, τότε κάτι καλύτερο σας περιμένει στην άλλη γωνία. Το σύμπαν θα σας υποστηρίξει.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: ήρθε η ώρα να πείτε το ναι στην μοίρα σας. Είστε εκνευρισμένοι επειδή τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Όμως τώρα που έρχονται ευκαιρίες προς το μέρος σας, εσείς δεν κάνετε κάποια κίνηση. Απλά φοβάστε. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της σημερινής ημέρας προς όφελός σας.

Ερωτικά ζωδια: Η παρουσία του δια στον λεοντα θα φέρει πρόοδο στον έρωτα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η θέλησή σας θα επηρεαστεί από την έλλειψη δράσης στην εργασία σας. Περιμένετε για μία τολμηρή κίνηση, αλλά ποτέ δεν έρχεται. Κάντε υπομονή. Ήρθε η ώρα να κάνετε το άλμα σας. Απλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: μην περιμένετε να συναντήσετε σήμερα τον σύντροφο των ονειρων σας. Οι ρομαντικές σας ελπίδες πρόκειται να καταρρεύσουν. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι πιο ρεαλιστικό, όπως την οικονομική σας κατάσταση. Χρειάζεται λίγη προσοχή δεν συμφωνείτε;

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας φέρουν αναγνώριση… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: μην προσπαθείτε να ελέγξετε τους συνεργάτες σας με τον τρόπο που εσείς θελετε. Προσπαθείτε να τους κάνετε να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο που σας βολεύει. Δυστυχώς, η ευχή σας δεν είναι διαταγή για αυτούς.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: μία πρόσφατη συνάντηση με ένα άτομο επιρροής έχει μειώσει την αισιοδοξία σας. Θα παρατήσετε τα όνειρά σας; Ή μήπως θα διατηρήσετε τους στόχους σας παρά την αντίθετη συμβουλή που λάβατε; Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να απαντήσετε σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: το ένστικτό σας είναι ισχυρό, αλλά η σημερινή έντονη ευθυγράμμιση… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κατά τη διάρκεια της ημέρας θα νιώσετε πως κολυμπάτε σε άγνωστα νερά. Δεν είστε σίγουροι για το που είστε και που πηγαίνετε. Μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να ξέρετε ακόμα. Εμπιστευτείτε το νερό και θα σας φροντίσει.