Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 6/11

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Κριός

zwdia γενικά: για εσάς, η αλλαγή της πλανητικής ευθυγράμμισης φέρνει μία περίοδο συστολής. Θα βγαίνετε λιγότερα, θα συστηθείτε σε λιγότερα άτομα και θα είστε λιγότερο επιρρεπείς στην επίδειξη. Όμως οι σχέσεις που θα δημιουργήσετε θα είναι πιο έντονες από ότι συνήθως. Οι εβδομάδες που έρχονται δείχνουν πολλά υποσχόμενες, αν και θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας.

Ερωτικά zwdia: η σημερινή πανσεληνος, ενθαρρύνει την επιθυμία για… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: να είστε επιλεκτικοί όσον αφορά με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας. Οι άλλοι θα θέλουν τις πληροφορίες που έχετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τις δώσετε. Είναι σημαντικό, είτε είστε στη δουλειά, είτε όχι. Το κουτσομπολιό θα οδηγήσει σε προβλήματα.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: ίσως περάσατε τις τελευταίες εβδομάδες εξερευνώντας ορίζοντες, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, βγαίνοντας έξω πιο συχνά ή κάνοντας μικρά ταξίδια. Όμως, ήρθε η ώρα να κατασταλάξετε. Η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε. Να περιμένετε κάποιες ευχάριστες στιγμές, μέσα στην άνεση του σπιτιού σας.

Ερωτικά ζωδια: Η πανσεληνος στο ζωδιο σας, σας ενθαρρύνει να απολαύσετε αισθησιακές… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αυτό που χτίζατε όλη την εβδομάδα, έχει πλέον φτάσει στο ανώτερο σημείο, είτε είστε στην δουλειά, είτε όχι. Το άγχος από τα επαγγελματικά σας ακολουθεί όπου και αν βρίσκεστε. Βάλτε τα δυνατά σας να μην του επιτρέψετε να σας καταστρέψει το σαββατοκύριακο.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: θα απολαύσετε την σημερινή αλλαγή τόνου. Δεν νιώθετε πως πρέπει να περάσουν οι σχέσεις σας το επιφανειακό επίπεδο; Ίσως πρέπει να έρθετε ξανά σε επαφή με παλιούς φίλους, αν και θα χρειαστεί να χτίσετε κάποιες γέφυρες. Ό, τι και αν συμβεί, θα πρέπει να περάσει άλλος ένας μήνας για να βγείτε από τα δίχτυα του συναισθηματικού σύμπαντος.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: μία σχέση που απολαμβάνετε μπορεί να είναι… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: γυμναστείτε έντονα το πρωί. Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος και την ένταση των τελευταίων ημερών. Θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και θα απολαύσετε απόλυτα το τριήμερο που έρχεται.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα είστε περισσότερο πρωτοποριακοί στις σχέσεις σας. Ίσως κάνετε νέους φίλους ή περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους παλιούς. Ίσως ανυπομονείτε να εντείνετε την ερωτική σας ζωή. Με την σημερινή ευθυγράμμιση, θα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την ζωή σας όσο θέλετε.

Ερωτικά ζωδια: Η πανσεληνος στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, κρύβει πολλές… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το μυαλό σας είναι καθαρό και κοφτερό, αλλά μία στο τόσο χάνεστε στα όνειρά σας και δεν μπορείτε να βρείτε τον δρόμο της επιστροφής. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να προσγειωθεί στην γη. Αντί για αυτό, ονειρευτείτε.

 

Λέων

Γενικά zwdia: η πρόσφατη ενέργεια σας επέτρεψε να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας στην εργασία, και γενικά να βελτιώσετε την προσωπικότητά σας. Τώρα θα απομονώσετε κάποια πράγματα. Να θυμάστε πως η συγκεκριμένη περίοδος θα έχει μεγάλη σχέση με την αύξηση εισοδήματος και κέρδους.

Ερωτικά zwdia: Θα παρουσιαστεί η επιθυμία για αισθησιακές απολαύσεις και… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οι άνθρωποι μιλούν για πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου. Προσπαθήστε να μην συμμετάσχετε στην συζήτηση προσπαθώντας να αποδείξετε πως έχετε πράγματι ενδιαφέρον. Ο χρόνος και η ενέργειά σας μπορούν να σας χρησιμεύσουν κάπου αλλού.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: η σημερινή ευθυγράμμιση είναι η αρχή μίας ιδιαίτερα ευνοϊκής περιόδου. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, διαύγεια και θετική επιρροή όπου και αν πάτε. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, για αυτό απολαύστε την νέα σας δύναμη.

Ερωτικά ζωδια: Ίσως υπέρ αναλύετε μία ρομαντική κατάσταση με αποτέλεσμα να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: νιώθετε όμορφα και χαίρεστε να μεταδίδετε το συναίσθημα αυτό και στους άλλους. Το πνεύμα σας είναι στα ύψη και τα πηγαίνετε καλά με όλους. Είτε είστε στην δουλειά, είτε όχι, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε σημαντικές επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως είναι καλή στιγμή να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε σας εμποδίζει να ανανεωθείτε. Ένα εμπόδιο για εσάς, ίσως είναι η ανάγκη σας να γίνεστε ένα με τους άλλους. Είστε μία μονάδα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί. Είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσετε!

Ερωτικά zvdia: Η σημερινή πανσεληνος σε έναν από τους πιο ευαίσθητους και… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: τα γεγονότα της ημέρας θα σας εκπλήσσουν συνεχώς. Μην περιμένετε να γίνουν τα πράγματα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Αφήστε την δουλειά και τις σκέψεις για την δουλειά στην άρκη και ακολουθήστε την ροή. Να είστε αυθόρμητοι.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως μπορείτε να περιμένετε μία αρκετά κερδοφόρα περίοδο. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά και είναι φυσικό που φτάσατε επιτέλους σε αυτό το στάδιο. Πρόκειται να δώσετε αξία στην απόσταση που διανύσατε και πάνω από όλα, θα εκτιμήσετε την δύναμή σας.

Ερωτικά ζωδια: Αν και η πανσεληνος στο ζωδιο του ταυρου σας ενθαρρύνει να … διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η επικοινωνία με τους άλλους είναι χαλαρή και εύκολη, η οποία θα σας φέρει χαρά μέσα στην ημέρα. Το να μιλάτε για τη δουλειά και να μπορείτε να γελάτε με τα γεγονότα της εβδομάδας, θα σας βοηθήσει να γιατρέψετε το στρες.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: η σημερινή ευθυγράμμιση σας ζητάει να κάνετε κάτι παραπάνω από μία προσπάθεια. Θα χρειαστεί να προσγειωθείτε στη γη και να ενωθείτε με τους υπόλοιπους θνητούς. Δίνετε υπερβολικά μεγάλη αξία στην ανεξαρτησία σας, με αποτέλεσμα να σας απομακρύνει από τους ανθρώπους. Προσπαθήστε να ανακατευτείτε μαζί τους. Δουλέψτε με τους άλλους, καθώς είναι απαραίτητο κομμάτι της δουλειάς σας.

Ερωτικά zwdia: Αν ήσαστε πολυάσχολοι τώρα τελευταία, η σημερινή πανσεληνος… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η βοήθεια των άλλων είναι το κλειδί για να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας χωρίς να ζητήσετε αντάλλαγμα. Το καλό κάρμα που θα χτίσετε για τον εαυτό σας θα είναι ανεκτίμητης αξίας τις εβδομάδες που θα έρθουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: η σημερινή ευθυγράμμιση έχει περισσότερες από μία ερμηνείες. Υπάρχει αναζήτηση για χώρο, σωματικό ή πνευματικό. Ίσως κάνετε φιλοσοφικές ερωτήσεις στον εαυτό σας, ή σκέφτεστε να κάνετε κάποιο μεγάλο ταξίδι. Τι θα αποφασίσετε να κάνετε τελικά;

Ερωτικά ζωδια: Είναι η τέλεια ημέρα για τον ερωτα καθώς η πανσεληνος… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η πνευματώδης σας φύση ενισχύεται, παρά το γεγονός πως διανύετε μία δύσκολη περίοδο. Το να μπορέσετε να διατηρήσετε το χιούμορ σας σε όλα, και στην εργασία, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: κοιτάζοντας την συναισθηματική σας ζωή, νιώθετε πως έχετε κάνει αρκετή πρόοδο από τον τελευταίο μήνα. Ήσαστε μονίμως διαθέσιμοι και βάλατε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την αρμονία. Με την σημερινή ενέργεια των πλανητών, θα θελήσετε να γίνετε πιο αυθόρμητοι. Η πρωτοπορία επανήλθε!

Ερωτικά zvdia: Η βελτίωση της συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποιον, σημαίνει πως… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: κάποιος θα προσπαθήσει να σας πείσει να κάνετε κάτι που έχει σκεφτεί. Μην τον αφήσετε να σας κοροϊδέψει. Είναι απίθανο να μπορέσει να υλοποιήσει την μεγάλη ιδέα του. Θα είναι μόνο λόγια.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: με την σημερινή ευθυγράμμιση, το συναισθηματικό σύμπαν σας λούζει για άλλη μία φορά με θετική ενέργεια. Θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους και οι αναμετρήσεις σας θα είναι υπέροχες. Οι επόμενες εβδομάδες δείχνουν πολλά υποσχόμενες. Η μουσική θα είναι το κλειδί για την απόλαυση και τον αισθησιασμό.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: το κοινωνικό σας ένστικτο δείχνει δυνατό, ειδικά αν… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είτε δουλεύετε σήμερα, είτε όχι, θα ανακαλύψετε μία ανάγκη για ψώνια που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Δεν μπορείτε παρά να κοιτάζετε για πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Κάντε ελεύθερα μερικές αγορές.