Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 11/10

Κριός

zwdia γενικά: προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που δεν νιώθουν το ίδιο. Να είστε ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων, και μην κάνετε αστεία που είναι πολύ «σκληρά». Κανείς δεν εκτιμά τους εξυπνάκηδες. Υπάρχει μία σοβαρή διάθεση στην σημερινή ημέρα. Βάλτε τα δυνατά σας για να μην πέσετε ψυχολογικά.

Ερωτικά zwdia: Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί όσον αφορά ένα θέμα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: μερικές φορές νιώθετε πως κρέμεστε από μία κλωστή. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε τόσο ευάλωτοι. Ήρθε η ώρα να σταθεροποιηθείτε και να νιώσετε ασφάλεια στην δουλειά σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, όμως ίσως υπάρξουν μερικές εντάσεις στις σχέσεις σας. Τα ερωτικά σας δεν ευνοούνται ακριβώς, για αυτό μην πιέσετε κάποια ζήτημα που θεωρείτε δύσκολο. Βρείτε την γαλήνη μέσα στην εσωτερική σας ζεστασιά. Φροντίστε τον εαυτό σας και θα προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους προς το μέρος σας.

Ερωτικά ζωδια: Μία ζεστή και φιλική συζήτηση είναι αυτό που θα ενθαρρύνει μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: να έχετε αυτοπεποίθηση στην εργασία, αλλά μην γίνετε υπερβολικοί. Η συμπεριφορά του ξερόλα θα απομακρύνει τους ανθρώπους. Θα χάσετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε παρακάτω.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: υπάρχει η ανάγκη για άνεση και επιβεβαίωση. Δεν θέλετε τίποτα περισσότερο από κάποιον να σας φροντίσει. Καλέστε ελεύθερα έναν καλό φίλο για καφέ. Μην παίζετε συνέχεια τον ρόλο του δυνατού. Αν δεν είστε ειλικρινείς με τις ανάγκες σας, δεν πρόκειται κανείς να καταλάβει πως πρέπει να σας τις ικανοποιήσει.

Ερωτικά zvdia: Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε στον ερωτα; Με τον ερμή ανάδρομο στον… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά zvdia: σταθείτε στο ύψος σας σήμερα. Όταν κάποιος σας πιέζει με οποιονδήποτε τρόπο, να θυμάστε πως έχετε στα χέρια σας τα σωστά γεγονότα. Οι άνθρωποι από την άλλη πλευρά του τείχους, δεν μπορούν να σας πειράξουν. Μην σας επηρεάζει η παρουσία τους.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: θα νιώσετε την ανάγκη πως χρειάζεστε κάτι απελπισμένα, αλλά δεν θα είστε σίγουροι τι ακριβώς. Κάποιο κοντινό πρόσωπο θα προσπαθήσει να βρει το χαμένο κομμάτι του παζλ, αλλά είναι αδύνατον αν δεν ξέρετε τι ακριβώς σας λείπει. Η κατάσταση αυτή θα οδηγήσει σε απογοήτευση αν δεν προσέξετε. Παραδεχτείτε το αν νιώθετε αδυναμία.

Ερωτικά ζωδια: Μία ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Δεν είναι καλή στιγμή να κάνετε υποθέσεις. Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε γεγονότα. Οτιδήποτε κάνετε βιαστικά θα γυρίσει εναντίον σας και θα χρειαστεί να το ξανακάνετε αργότερα.

 

Λέων

Γενικά zwdia: σήμερα θα θελήσετε να λύσετε την κάθε κατάσταση που σας απασχολεί με οποιονδήποτε τρόπο. Προσέξτε όμως να μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις, πριν κατανοήσετε ακριβώς τα συναισθήματά σας. Την μία στιγμή θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουριο πρότζεκτ, και την άλλη θα νιώθετε ανασφάλειες. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να προχωρήσετε.

Ερωτικά zwdia: Δεν υπάρχει βαρετή στιγμή για εσάς στον ρομαντικό τομέα, και παρά το… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η σκέψη σας είναι λογική και τετράγωνη και αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε κάποια δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Το κλειδί είναι να μην αφήσετε τον εγωισμό να εμποδίσει το πραγματικό σας μονοπάτι. Πάρτε αποφάσεις που θα υποστηρίξουν την ψυχή σας και όχι το εγώ σας.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: τα κομπλιμέντα που θα ακούσετε σήμερα θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο σήμερα πέρα από αγάπη και στοργή. Προσέξτε όμως, καθώς ίσως γίνετε υποχείρια κάποιου που θα σας λούσει με κολακεία. Ίσως, όμως, αρνηθείτε αυτή σας την ανάγκη για προσοχή αντί να την αποδεχτείτε. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σωστή.

Ερωτικά ζωδια: Αν και δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα ο ερωτας σήμερα, είναι μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιος θα σας παρουσιάσει την σκληρή αλήθεια και αντί να το αντιμετωπίσετε λογικά, θα στραφείτε στο δράμα και αυτό θα έχει ως συνέπεια την καταστροφή. Προσπαθήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: αν ανακαλύψετε πως υπάρχει ένταση σε μία στενή σχέση, ίσως νιώσετε πως δεν είστε με τον σωστό σύντροφο. Μην υποθέσετε αμέσως πως το πρόβλημα το έχει ο συντροφος. Δύσκολες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την ανάγκη για αγάπη και στοργή, πρόκειται να δημιουργηθούν ανεξάρτητα από την κατάστασή σας ή την συντροφιά. Αντί να τρέξετε στον επόμενο, προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα.

Ερωτικά zvdia: Η γοητεία θα ανοίξει πόρτες για εσάς σήμερα, και η… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: το μυαλό σας θα μπορέσει βρει εύκολα μία λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Βλέπετε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και οι αποφάσεις σας είναι λογικές. Το πρόβλημα είναι πως κάποιος προσπαθεί να δειχτεί και να σας υπονομεύσει. Μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: όταν χτίζεται ένταση, ξεκινούν οι ανασφάλειές σας. Ίσως δυσκολεύεστε τον τελευταίο καιρό στις προσωπικές σας επαφές με ανθρώπους. Θα μπείτε στον πειρασμό να στραφείτε στο φαγητό και στο ποτό για να νιώσετε καλύτερα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει για λίγο, αλλά δεν αποτελεί λύση.

Ερωτικά ζωδια: Ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει να δημιουργήσετε μία σχέση, καθώς η… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η αλήθεια βρίσκεται μπροστά σας. Δεν χρειάζεται να διαβάσετε πίσω από τις λέξεις για να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας. Όσο προσπαθείτε να βρείτε κρυφό νόημα, τόσο πιο μπερδεμένοι θα καταλήξετε. Η αλήθεια είναι απλή. Αποδεχτείτε την.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας σήμερα. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος, αν και θα είναι δύσκολο να το καταλάβετε αυτό. Η ανασφάλειά σας, είναι αυτό που σας δυσκολεύει. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από όλους τους ανθρώπους.

Ερωτικά zwdia: Οι συζητήσεις είναι εύκολες, διασκεδαστικές και… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η πίεση έρχεται από παντού και εσείς βρίσκεστε στη μέση. Η τάση σας θα είναι να κατηγορήσετε τους άλλους για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Αυτό δεν είναι υγιές. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και καταλάβετε γιατί βρεθήκατε σε αυτή τη κατάσταση.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: αν και θα δυσκολευτείτε να εκφραστείτε σήμερα, ο ένας δρόμος που είναι ορθάνοιχτος μπροστά σας είναι η τέχνη. Η ένταση και η συναισθηματική ανασφάλεια δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Βρείτε κάποιον άλλο τρόπο πέρα από τις λέξεις.

Ερωτικά ζωδια: Θα κάνετε αναζήτηση ψυχής σήμερα. Ίσως θέλετε να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

οικονομικά και καριέρα ζωδια: υπάρχει ένα επεκτατικό συναίσθημα στην ατμόσφαιρα και όποια ιδέα και αν έχετε θα πολλαπλασιαστεί. Σιγουρευτείτε όμως πως έχετε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σας πριν προχωρήσετε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: σήμερα θα νιώσετε ανασφαλείς. Εξαιτίας της ανασφάλειας αυτής, θα έχετε την εντύπωση πως οι σχέσεις σας είναι σε δύσκολο σημείο. Την ίδια στιγμή, αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση, θα χάσετε την εμπιστοσύνη σας απέναντι στον άλλον. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας και θα βγείτε από τη δύσκολη θέση.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του κοινωνικού σας κύκλου ίσως εξελιχθεί σε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: δεν θα ικανοποιηθείτε με την δουλειά σας αν δεν δείτε απτά αποτελέσματα. Μόνο όταν μπορείτε να αγγίξετε να νιώσετε και να δείτε το αποτέλεσμα νιώθετε ικανοποίηση. Σιγουρευτείτε πως βρίσκεστε σε ένα μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία.

 

Ιχθυες

Γενικά ζωδια: θα είστε πιο συντηρητικοί από ότι συνήθως, ειδικά όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις. Δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε ολοκληρωτικά, ακόμα και στις πιο οικείες καταστάσεις. Προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε καθώς ίσως υποδηλώνουν πως χρειάζεστε απόσταση. Μην αποξενώνεστε.

Ερωτικά ζωδια: Θα μπείτε στον πειρασμό να βάλετε στην άκρη την πραγματικότητα και να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Τα γεγονότα θα δυσκολέψουν εξαιτίας κάποιου που προτιμά να πιστέψετε σε εκείνον και όχι στην πραγματική αλήθεια. Αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, προσέξτε τις κινήσεις σας.

 

zwdia

 

 

zwdia