zwdia: ερωτικο Σαββατόβραδο 11/10

zwdia: ερωτικο Σαββατόβραδο 11/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-κριος

Η Αφροδίτη με τα θεαματικά της εξάγωνα, θα σας δημιουργεί όλη την ημέρα, και την νύχτα βεβαίως, ανάλαφρη διάθεση για φλέρτ και ρομαντισμό! Ευκαιρία λοιπόν για αισθηματικές απολαύσεις! Η Πανσέληνος που συντελέστηκε, στο ζώδιο του Κριού και η επήρεια της ακόμα επάνω σας, ιδίως για τους δεσμευμένους του 3ου δεκαημέρου, θα σας κάνει να θέλετε να τα σκορπίσετε όλα στον αέρα… δείξτε εγκράτεια!  Διαβάστε στα zwdia την αστρολογική εξέλιξη του σαββατοκύριακου.

 

ζωδια-ταυρος

Ο επιθετικός Άρης, όλο το 24ωρο του Σαββάτου, θα βρίσκεται δίπλα στο ζώδιό σας, και θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε τις ερωτικές σας προσδοκίες, παράλληλα θα σας χαρίσει απλόχερα και ερωτική εύνοια. Οι ώρες μετά τις 15:00 του Σαββάτου θα είναι πολύ ερωτικά παθιασμένες! Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ένα από τα πιο όμορφα ερωτικά διαστήματα όλης της χρονιάς.

 

ζωδια-διδυμοι

Ώρα για ερωτική ανανέωση, για νέο ερωτικό ξεκίνημα και για φλερτ! Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά ώς πρός στο ζώδιό σας! Θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας! Αυτή ειδικά όμως η μέρα, θα σας απογειώσει.

zodia-taro-45

 

ζωδια-καρκινος

Η συμπεριφορά σας σήμερα, με τους ανάδρομο Ερμή, απέναντι στο σύντροφό σας μπορεί να γίνει σκληρή και άκαμπτη. Μην προβείτε σε περιττά και επιθετικά λόγια…αφήστε την μέρα να τελειώσει ομαλά.  Διαβάστε στα zwdia την αστρολογική εξέλιξη του σαββατοκύριακου.

 

ζωδια-λεων

Η Αφροδίτη  σας ευνοεί για να διεκδικήσετε τις ερωτικές σας προσδοκίες, αλλά και για να χαρείτε το πάθος και τον αυθορμητισμό στην αισθηματική σας ζωή!  Μία από τις πιο ερωτικές στιγμές του μήνα! Προσοχή το Σαββατόβραδο, φέρνει στο δρόμο σας ερωτικές εκπλήξεις και προκλήσεις!

 

zwdia

 

ζωδια-παρθενος

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακρότητες και συμβιβαστείτε με τις αλλαγές που θα προκύψουν! Ο Κυβερνήτης σας ο Ερμής – δεν είναι και ότι το καλύτερο να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, να κάνετε μία επανασύνδεση ή να πάρετε μία σοβαρή απόφαση για τη σχέση σας…ιδίως σήμερα.

 

ζωδια-ζυγος

Αν διατηρείτε λόγω ανασφάλειας, μία γνωριμία, σχέση ή ακόμα και γάμο που δεν εξελίσσετε ίσως σήμερα και μετά από ένταση, θα αναγκαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις  Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι και μόνιμες.

 

 ζωδια-σκορπιος

Με τον Πλούτωνα από την καλή του θέση, μόνο όμως για αυτό το 24ωρο, θα σας δίνει λάμψη, γοητεία, και θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες! Ο ερωτικός σας τομέας όντως πέρασε από πολλές συμπληγάδες, δοκιμάστηκε και  είναι το διάστημα, που θα πρέπει σκεφτείτε  και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας.  Διαβάστε στα zwdia την αστρολογική εξέλιξη του σαββατοκύριακου.

 

ζωδια-τοξοτης

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε…μίας πολλά και ευχάριστα θα σας τύχουν σήμερα. Αν είστε ελεύθερο0,ι χαρείτε το βράδυ που είναι πολλά υποσχόμενο. Για τα ελεύθερα  παιδιά, φλερτάρετε  και απαντήστε θετικά σε νέες γνωριμίες. Τ καλύτερα μπροστά σας.

 

 

ζωδια-αιγοκερως

Απολαύστε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες, εκμεταλλευτείτε νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερη διαπλανητικά ημέρα, από συλλογικά περιβάλλοντα,  εκδηλώσεις, και φυσικά νυχτερινή διασκέδαση κτλ!

ζωδια-υδροχοος

Ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά της ημέρας, και κάντε την προσπάθειά σας να φέρετε κοντά το ταίρι σας! Μην διστάσετε αν χρειαστεί και  έναν χωρισμό αν πραγματικά έχουν δοθεί οι ανάλογες ευκαιρίες. Για τους ελεύθερους, ένα εκπληκτικό και άκρως ερωτικό βράδυ σας περιμένει.

 

ζωδια-ιχθυες

Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει τη δυναμική να πάρετε την κατάσταση σήμερα Σαββάτο, στα χέρια σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια σχέση ή γνωριμία, που πλέον έχει φθαρεί και δεν σας προσφέρει απολύτως τίποτα! Τολμήστε το. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογική εξέλιξη του σαββατοκύριακου.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Λόγω των πολλών διαπλανητικών φαινομένων, μην πάρετε, καθοριστικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο.

 

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ