Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 4/11

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

zwdia γενικά: σήμερα ίσως υπάρξουν άσχημα συναισθήματα και κουτσομπολιό μεταξύ συνεργατών ή μελών μίας ομάδας, έτσι θα ήταν καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου. Δεν είναι  καλή ημέρα να βγείτε για φαγητό μαζί τους. Μείνετε μόνοι σας. Μην πιστέψετε αυτά που ακούτε. Το πιθανότερο είναι να είναι ψέματα. Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας.

Ερωτικά zwdia:  η σημερινή επαφή του αρη με την σεληνη θα σας δώσει το θάρρος να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η συμπεριφορά κάποιου θα δυσκολέψει την δουλειά σας σήμερα και δεν θα μπορείτε να συνεργαστείτε. Θέλετε να αναπτύξετε μία φιλία ή κάποιου είδους εμπιστοσύνη με αυτό το άτομο, αν και εκείνο προτιμά κάτι επιφανειακό.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: το υπερβολικό τρέξιμο θα σας εξουθενώσει σήμερα. Ίσως γυμνάζεστε υπερβολικά πολύ. Έτσι, είναι μία καλή ημέρα να αναβάλετε την γυμναστική και να ξεκουραστείτε. Μην πιέζετε τόσο τον εαυτό σας. Δεν είναι καλή ημέρα να σχεδιάσετε ή να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Περιμένετε μερικές μέρες, καθώς τα ταξίδια αυτή τη περίοδο θα είναι γεμάτα προβλήματα.

Ερωτικά ζωδια: Η διέλευση της σεληνης εμπλουτίζει τα συναισθήματα σας… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: νιώθετε αναποφάσιστοι, πράγμα που σας εκνευρίζει, καθώς θέλετε να παίρνετε αποφάσεις αμέσως. Αντισταθείτε στον πειρασμό να δράσετε χωρίς να σκεφτείτε πρώτα. Περάστε λίγο χρόνο μέσα σε σκέψεις, δεν είναι κακό.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερα παθιασμένοι. Ίσως θελήσετε να συνδεθείτε με έναν ερωτικό σύντροφο, αλλά οι καταστάσεις δεν θα το επιτρέψουν. Ίσως νιώσετε μία έλξη προς τα βιβλία και τις ταινίες. Ένα κομμάτι καταπιεσμένου θυμού θα βγει στην επιφάνεια από το υποσυνείδητο. Διοχετεύστε τον θυμό αυτό σε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Ερωτικά zvdia: Η θετική ροή της επικοινωνίας με κάποιον, θα παγώσει, καθώς η … διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά έντονα, όμως τα πράγματα θα ηρεμήσουν αργότερα. Οι άνθρωποι θα είναι πιο χαρούμενοι το απόγευμα και η πίστη σας στην ανθρωπότητα θα επανέλθει. Αν χρειάζεστε μία χάρη, ζητήστε την το απόγευμα.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: Κάποια προβλήματα στο σπίτι θα χρειαστούν επαγγελματία. Μην προσπαθήσετε να διορθώσετε τη ζημιά μόνοι σας, καθώς θα τα κάνετε χειρότερα. Κάποιοι φίλοι θα θελήσουν να έρθουν από εκεί, αλλά πείτε τους να το αφήσουν για μια άλλη μέρα. Οι συζητήσεις εύκολα θα μετατραπούν σε διαπληκτισμούς σήμερα. Είναι μία υπέροχη ημέρα να δουλέψετε μόνοι σας πάνω σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: αποφεύγοντας τους δύσκολους ανθρώπους, θα έχετε περισσότερες… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μία φάση που χτίζεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πρόκειται να κορυφωθεί στην εργασία σας. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα όμορφο. Ετοιμαστείτε για έντονη επικοινωνία με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

 

Λέων

Γενικά zwdia: μείνετε κοντά στο σπίτι σας σήμερα. Ο υπερβολικός χρόνος μέσα στο αυτοκίνητο θα οδηγήσει σε άγχος, ή σε μερικές περιπτώσεις, σε μικρά ατυχήματα. Αποφύγετε τους τσακωμούς πάση θυσία. Προσπαθήστε να δουλέψετε μόνοι σας. Αυτές τις ημέρες φροντίστε τις σχέσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ερωτικά zwdia: Αν θέλετε τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και ένα σημαντικό άτομο να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: σιγουρευτείτε πως οι συνεργάτες σας ακολουθούν τα λόγια σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να πετύχετε. Σαν ομάδα είστε δυνατοί. Μόνοι είστε αδύναμοι.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: τα οικονομικά σας θα χειροτερέψουν σήμερα. χρησιμοποιήστε όλη σας τη λογική για να βρείτε μία λύση. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι στις αλληλεπιδράσεις σας με πεισματάρηδες ανθρώπους. Μην μπλέξετε σε διαπληκτισμούς. Θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα, αλλά μόνο αν βασιστείτε στον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: Ίσως να μην σας αρέσουν τα λόγια ενός φίλου σήμερα, αλλά είναι… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι άλλοι θα χαρούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες σας. Έχετε περισσότερη δύναμη από όσο νομίζετε, για αυτό μην διστάζετε να την χρησιμοποιήσετε. Οι άνθρωποι σας βλέπουν σαν αρχηγό, για αυτό σταθείτε υπερήφανοι και δείξτε πως έχετε την ικανότητα να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να προσφέρετε στέρεο έδαφος.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: ρίξτε μία γρήγορη ματιά στο σπίτι σας και σιγουρευτείτε πως δουλεύουν όλα. Υπάρχουν ενδείξεις πως χρειάζονται μερικές επιδιορθώσεις. Η ένταση θα είναι αυξημένη ανάμεσα στα οικογενειακά μέλη. Μην σπαταλήσετε χρόνο προσπαθώντας να τους επαναφέρετε. Πρέπει να το κάνουν μόνοι τους. Είναι μία υπέροχη ημέρα για μελέτη και μοναξιά.

Ερωτικά zvdia: Το σεξαπίλ σας και  ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι στα ύψη… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα υπάρξει ένταση, χάρη στην αναποφάσιστη φύση σας. Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τους άλλους, καθώς θα είναι και εκείνοι το ίδιο αναποφάσιστοι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Βάλτε τα δυνατά σας για να παραμείνετε προσγειωμένοι.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: μικρές επισκέψεις στην γειτονιά θα προκαλέσουν κάποιες αρνητικές καταστάσεις. Είναι καλύτερα να μείνετε κοντά στο σπίτι σας. Ένα θυμωμένο γράμμα ή τηλεφώνημα θα σας χαλάσει την διάθεση. Δεν είναι καλή ημέρα για κοινωνικοποίηση. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και φροντίστε αυτά που σας απασχολούν.

Ερωτικά ζωδια: Ένας φίλος ή ο συντροφος σας, θα πατήσει τα κουμπιά σας σήμερα και… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η κοινωνική σας προσωπικότητα, θα σας φέρει μεγάλες ανταμοιβές. Οι άνθρωποι είναι οι μεγαλύτεροι σας σύμμαχοι, καθώς προσφέρουν υποστήριξη και ενθάρρυνση. Με την συμβουλή τους θα μπορέσετε να καταφέρετε πολύ περισσότερα από όσα θα κάνατε αν προχωρούσατε μόνοι.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα θα ανησυχήσετε για τα οικονομικά σας. Ένα παρελθοντικό λάθος ίσως σας οδήγησε σε δύσκολες καταστάσεις. Τώρα θα χρειαστείτε την κάθε σας ικανότητα για να διορθώσετε τα πράγματα. Η γνώση της τεχνολογίας θα βοηθήσει. Ένας φίλος ίσως τσακωθεί μαζί σας, αλλά καλύτερα να παραμείνετε ουδέτεροι.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: αν και ένας φίλος δείχνει επαναστατικός, η ανέμελη προσέγγισή του… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η συνηθισμένη σας ένταση θα είναι μειωμένη για σήμερα. Δεν πειράζει, μην αντισταθείτε. Υιοθετήστε μία ανέμελη συμπεριφορά για να λάβετε τον σεβασμό που σας αξίζει από τους άλλους.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: η σωματική σας ενέργεια είναι στα ύψη. Θέλετε να βγείτε έξω και να γυμναστείτε, ίσως να τρέξετε στο πάρκο ή να κάνετε κάποιο πρόγραμμα αεροβικής. Προσέξτε! Ίσως να μην είστε τόσο fit όσο νομίζετε, και τραυματιστείτε ελαφρώς. Κάποιος που γνωρίσετε επαγγελματικά δεν θα έχει πολύ καλή διάθεση σήμερα. Ίσως σας παρασύρει με τον θυμό του. Προσπαθήστε να το αποφύγετε.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η επαφή του ηλιου με τον πλούτωνα υποδηλώνει την… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση και να κάνετε ένα νέο βήμα στο ταξίδι σας πάνω στην σκάλα της επιτυχίας. Κοιτάξτε για τα σημάδια γύρω σας. Τα σημάδια από το σύμπαν σας δείχνουν το δρόμο. Αποδεχτείτε τα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: η αβεβαιότητα και η αμφιβολία για την διόρασή σας, θα σας χαλάσει την διάθεση. Μην προσπαθείτε να βρείτε λύσεις με το ζόρι –δεν θα τα καταφέρετε. Δεν είναι καλή ημέρα για εξόδους, καθώς τα ταξίδια θα οδηγήσουν σε προβλήματα. Επίσης είναι κακή ημέρα για σχέδια διακοπών. Μείνετε κοντά στο σπίτι και φροντίστε τα βασικά. Αυτό θα σας ηρεμίσει.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η επαφή της σεληνης με τον ουρανό αποκαλύπτει πως… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η ανακοίνωση πως έχετε κατάθλιψη, δεν πρόκειται να σας δώσει ίχνος συμπάθειας από τους άλλους. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι είναι αισιόδοξοι και ανέμελοι. Μην τους το χαλάσετε. Συμμετάσχετε και εσείς. Δείξτε τους τι μπορείτε να κάνετε.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: ένας φίλος ή συνεργάτης θα σας δώσει επενδυτικές ή οικονομικές συμβουλές σήμερα. Μην τις ακολουθήσετε. Αν το κάνετε θα καταστραφείτε. Επίσης, δεν προτείνεται η συμμετοχή σε ομάδες. Ίσως βγει εκτός ελέγχου και καταλήξετε στο κέντρο ενός οργισμένου πλήθους. Προσπαθήστε να μείνετε μέσα για σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: σήμερα θα είναι εύκολο να εξαντλήσετε τον… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η λέξη κλειδί για εσάς είναι ο συμβιβασμός. Ήσαστε αρκετά πεισματάρηδες όσον αφορά ένα συγκεκριμένο ζήτημα τις τελευταίες ημέρες. Τώρα πρέπει να δώσετε για να λάβετε. Κάντε μία υποχώρηση αντί να επιμένετε πως τα πράγματα πρέπει να γίνουν με το δικό σας τρόπο.