ζωδιο τοξοτης: 8 σημάδια πως είστε αυθεντικοί τοξοτες

ζωδιο-τοξοτης-γυναικα-τοξοτης-zwdia-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

ζωδιο τοξοτης: 8 σημάδια πως είστε αυθεντικοί τοξοτες

Το ζωδιο τοξοτης είναι ένα από τα πιο θετικά ζωδια του ζωδιακου κύκλου, και πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό που είστε γεννημένοι κάτω από αυτό το ζωδιο. Αν αναγνωρίζετε κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά στον εαυτό σας, τότε είστε σίγουρα αυθεντικοί τοξοτες.

ζωδιο τοξοτης: εχετε πρόσχαρη συμπεριφορά

Όχι μόνο έχετε αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στη ζωή, αλλά κάνετε και τους άλλους να χαίρονται με τα σχόλια και τις συμβουλές σας για τη ζωή. Είστε θετική επιρροή για πολλούς ανθρώπους, καθώς είστε γεμάτοι γοητεία.

ζωδιο τοξοτης: έχετε απίστευτη αυτοπεποίθηση

Μερικές φορές έχετε τόση αυτοπεποίθηση που γίνεστε αλαζονικοί. Όμως η θετική σας συμπεριφορά απέναντι στους άλλους σας βοηθά, και έτσι δεν σας θεωρούν αλαζόνες ή δεν τους περιάζει. Αυτό σας οδηγεί σε μερικά επιπρόσθετα ρίσκα όταν προσπαθείτε να τελειώσετε κάτι.

zodia-zvdia-22

ζωδιο τοξοτης: ο χρονισμός σας είναι άψογος

Έχετε την ανάγκη να κατανοήσετε σε βάθος τη ζωή, πράγμα που το προσπαθείτε συνεχώς. Καθώς σας αρέσουν τα πάρτι, οι άνθρωποι πιστεύουν πως είστε επιπόλαιοι. Όμως η αλήθεια είναι πως είστε πολύ περισσότερα από αυτό που δείχνετε.

ζωδιο τοξοτης: βαριέστε εύκολα πνευματικά

Έχετε ανάγκη από κάτι ουσιώδες για να ενδιαφερθείτε πραγματικά για κάτι. Αν δεν σας αγγίζει πνευματικά, τότε χάνετε το ενδιαφέρον σας αρκετά γρήγορα. Αυτό μπορεί να ειπωθεί και για τις σχέσεις σας. Το άλλο άτομο πρέπει να δουλέψει αρκετά σκληρά για να κρατήσει το ενδιαφέρον σας ζωντανό.

ζωδιο τοξοτης: εκτιμάτε την ελευθερία περισσότερο από τις προσωπικές σχεσεις

Είτε είναι η οικογένεια, οι σύντροφοι ή οι σύζυγοι, δεν σας αρέσει να περιορίζεστε από αυτούς, καθώς δίνετε μεγάλη αξία στην ελευθερία. Δεν το σκέφτεστε δύο φορές να φύγετε από μία σχέση, σε περίπτωση που νιώθετε πως ασφυκτιάτε.

ζωδιο τοξοτης: περιμένετε από τους ανθρώπους να σας δώσουν χώρο

Καθώς σεβεστε τον χώρο και την ανεξαρτησία, περιμένετε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Αυτό σας οδηγεί σε δυσκολίες, καθώς δεν μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό. Θα τα πάτε καλύτερα στη ζωή αν δεν εφαρμόζετε τα κριτήρια που βάζετε στον εαυτό σας, πάνω στους άλλους.

ζωδιο τοξοτης: είστε ειλικρινείς μέχρι αηδίας

Είστε υπερβολικά ειλικρινείς και πιστεύετε πως πρέπει να λέτε πάντα τη γνώμη σας. Επίσης, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους.

ζωδιο τοξοτης: έχετε μεγαλύτερο βάθος από αυτό που σας αρέσει να δείχνετε στην επιφάνεια

Ψάχνετε για βαθύτερο νόημα στα πράγματα και πρέπει να το κάνετε για να ξεκινήσετε το οτιδήποτε.

Είστε ενδιαφέροντα άτομα. Είστε αρκετά πιστοί και περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους. Τείνετε να απογοητεύεστε εύκολα στη ζωή αν δεν μπορέσουν οι άλλοι να ανταποκριθούν στα ιδανικά σας. Λάβετε τη ζωή όπως έρχεται και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα.