Ζυγός και Διακοπές

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Η αναποφασιστικότητα δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό του Ζυγού. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο  αυτό τείνουν να υπερβάλλουν στο καθετί, για αυτό χρειάζονται τις διακοπές για να  «ξαναγεμίζουν τις μπαταρίες τους» και να επανακτήσουν την ισορροπία τους.
 

Οι Ζυγοί, που λατρεύουν  την ομορφιά και την αρμονία, έλκονται από όμορφα μέρη και ενδιαφέροντες πολιτισμούς. Η Βιέννη θεωρείται παραδοσιακά πόλη του Ζυγού. Οι Ζυγοί απεχθάνονται την πολυκοσμία και προτιμούν να ταξιδεύουν με ένα ή δύο το πολύ άτομα. Παρόλα αυτά πιεστικοί φίλοι τους θα τους πείσουν συχνά να τους ακολουθήσουν σε ταξίδια που ξέρουν ότι δε θα τους αρέσουν. Οι Ζυγοί έχουν σχέση αγάπης-μίσους για το αεροπλάνο. Το τρένο είναι συνήθως το αγαπημένο τους μεταφορικά μέσο και αν το κουπέ τους είναι γεμάτο, θα αλλάξουν το εισιτήριό τους με ένα της πρώτης θέση, αδιαφορώντας για το κόστος. Επειδή σους Ζυγούς αρέσουν τα όμορφα τοπία, στη διάρκεια του ταξιδιού θα κοιτούν έξω από το παράθυρο, εκτός αν έχουν μαζί τους ένα ιδιαίτερα καλό βιβλίο. Σαν ζώδια του αέρα που είναι, οι Ζυγοί ευχαριστιούνται να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν  νέους πολιτισμούς. Είναι επίσης πολύ πιθανό να πάνε να ζήσουν σε μια άλλη χώρα, αν πιστέψουν έτι εκεί θα αισθάνονται πιο άνετα και ότι θα βρουν εύκολα δουλειά.

 

 

  Επειδή οι Ζυγοί έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης θα πρέπει να προσέχουν να μην μπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις στις χώρες που επισκέπτονται λόγω των διαφορετικών εθίμων. Θα πρέπει επίσης να προσέξουν να μη δελεαστούν από τα βαριά φαγητά και γλυκά.

zodia-zvdia-22