Ζυγός και Δύναμη

zygos

Κοινοποίηση:

Πολλές φορές είναι δύσκολο για τον κόσμο να καταλάβει τη στάση των Ζυγών σε θέματα εξουσίας, μια που συνήθως δεν την επιζητούν οι ίδιοι, αλλά προτιμούν να βρουν έναν ισχυρό συνεταίρο που θα τους δίνει τη δύναμη που χρειάζονται. Ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις είναι συχνά απατηλές. Η ανάγκη του Ζυγού για ισότητα θα τον κάνει γρήγορα να συνειδητοποιήσει πόσο θέλει να μοιραστεί τις δόξες και τις τιμές. Και μια που η ζήλια είναι κάτι άγνωστο για τους Ζυγούς, όταν φτάσουν σε αυτό το σημείο συνήθως αρχίζουν να επιδιώκουν κι εκείνοι να βγουν στο προσκήνιο.

 
Από τη στιγμή που η φιλοδοξία τους θα ξυπνήσει, οποιαδήποτε νωθρότητα θα εξαφανιστεί αμέσως, και οι καλόβολοι Ζυγοί θα δείξουν, ξαφνικά, ένα τρομερά ανταγωνιστικό εαυτό, παλεύοντας με νύχια και με δόντια για να επιτύχουν το σκοπό τους. Και, παρά τη φήμη τους, είναι ικανοί να πάρουν πολύ σωστές και δίκαιες αποφάσεις, αρκεί να έχουν όλα τα δεδομένα στα χέρια τους και να έχουν εξετάσει όλες τις πλευρές ενός θέματος. Για τους Ζυγούς είναι, μερικές φορές, πιο σημαντικό να είναι δημοφιλείς, από το να έχουν δύναμη. Για αυτό και συζητούν όλα τα θέματα δημοκρατικά πριν αναλάβουν δράση. Αλλά ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι της ζωής του Ζυγού είναι τα χρήματα και μέχρι να αποκτήσει το επίπεδο ζωής που επιθυμεί, δε θα νιώσει ποτέ στα αλήθεια ευτυχισμένος.

 
Συχνά, η αγάπη του ωραίου σπρώχνει τους Ζυγούς να αναλάβουν θέσεις εξουσίας. Καθώς δεν ανέχονται τη βρομιά και την ασχήμια, οι άσχημες συνθήκες ζωής πολλές φορές ενεργοποιούν αυτό το μάλλον, νωθρό ζώδιο. Ωστόσο, χρειάζονται υποστήριξη και ενθάρρυνση για να συνεχίσουν το έργο τους και ο έπαινος από τους ανώτερους τους κάνει να νιώθουν σημαντικοί και σπουδαίοι.

zodia-zvdia-22